Ko tavs zeltneša garums pastāsta par tavu vīrišķību?

galleryimage-876146504-oct-27-2011-600x395

Paskaties uz savu labo roku – pievērs uzmanību rādītājpirksta un zeltneša garumu starpību – vai kādreiz biji aizdomājies, ka šo pirkstu izmēru starpība varētu noteikt gandrīz visu par tavu vīrišķību?

Šī pirkstu garumu starpība norāda uz to, cik lielai testosterona iedarbībai tu kā auglis mātes miesās biji pakļauts. Otrā un ceturtā pirksta garumu starpība attiecas ne tikai uz vīriešiem, bet arī uz sievietēm. Parasti sievietēm ir garāki rādītājpirksti un īsāki zeltneši, turpretī vīriešiem parasti garāki ir zeltneši un īsāki rādītājpirksti – šādas attiecības starp pirkstu garumiem nozīmē, ka vīrieši ir vīrišķīgāki, bet sievietes sievišķīgākas.

Lasi vēl: Ko tavs īkšķa izliekums var pateikt par tavu personību?

Ja vēlies uzzināt vairāk par savu vīrišķību pēc pirkstu garuma attiecības, tad pāršķir lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien</cite>

    Vari ticēt tam, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara.
    Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Kas īpašs – šajās brīvdienās ir spēkā īpašais piedāvājums – pērc biļetes (skaits nav ierobežots), biļešu pārdevējs no savas puses tev uzdāvinās otrtikdaudz: https://goo.gl/YAez31
    Veiksmi!
    Starp citu – rītdienas izlozes laimestu savā kontā saņemsi jau ne vēlāk kā nākošā gada pirmajās darba dienās. Tieši laikā, kad svētki ar viesībām, ballēm un dāvināšanām ir krietni patukšojušas maciņu un kontu, vai ne?

Leave a Comment