Atklāsim patiesību: Diemžēl šis ir tās pazīmes, kuras bez šaubām norāda, ka partneris jūs krāpj

Izmaiņas privātajā dzīvē

Krāpjošā partnera dzīvē var notikt izmaiņas vienā vai otrā virzienā. Tas var izpausties kā privātās aktivitātes samazināšanās vai, gluži pretēji, palielināšanās.

Satraucošs signāls var būt  vajadzību izmaiņas ar dzīves partneri: ja agrāk savstarpējā mīla bija bieža, teiksim, reizi divās dienās, bet tagad tā notiek daudz retāk, pastāv liela varbūtība, ka partneris savas seksuālās vajadzības apmierina ārpus attiecībām.

Pastiprināta aktivitāte var būt saistīta ar vainas apziņu un vēlmi kompensēt krāpšanu. Ja partneris šajā sfērā sāk uzvesties jaunā veidā, tas jāuztver kā brīdinājums.

 

Darbaholisms un jauni ieradumi

Krāpnieki bieži vien pēkšņi sāk daudz strādāt, bieži notiek komandējumi, korporatīvie pasākumi, tikšanās ar kolēģiem un negaidītas tikšanās. Vīrieši var arī izmantot problēmas ar automašīnu kā ieganstu, lai tiktos ar mīļāko.

Krāpniecei var būt jauns “hobijs” (fotografēšana, izjādes ar zirgiem, baseina apmeklējums u. c.) vai “jauns draugs”, ar kuru viņa it kā pavada laiku.

Krāpniece var sāpīgi reaģēt uz kritiku, izrādīt aizkaitinājumu un aizvainojumu. Tas, uz ko viņš vai viņa agrāk reaģēja mierīgi, tagad izsauc asu reakciju: “Tu mani necieni”, “Dari pats, ja tev nepatīk” un pārmetumus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment