Atklāts cik daudz naudas nopelnīs dzejniece Magone par “Ko Tu Lūr” dziesmu; “Es paliku uz pauzes, kad uzzināju…”

Televīzijas šova zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalns pārsteidza tautu ar savu jauno darbu – viņa sadarbojās ar grupas “Riga Reggae” solistu Horenu Stalbi un dīdžeju, mūzikas producentu Kapteini Reinu, lai ne tikai radītu jaunu dziesmu, bet arī publicētu oficiālu mūzikas videoklipu.

 

Pie dziesmas “Ko Tu Lūr” visi draudzīgi sadarbojās kopā, un pat mūzikas klips tika filmēts Magones sētā un kūtī, kur dzīvo gan vistas, gan pīles. Vēlāk Magone dalījās, ka viss notika ļoti ātri – viņa vienkārši izteica džekiem savu ideju, un tie nekavējoties sāka darboties.

 

Dziesma ir par dzīvi – par cilvēkiem un viņu negācijām internetā un sociālajos tīklos. Magone stāsta, ka, piedaloties televīzijas šovos, viņa ir apguvusi prasmi neievērot naidīgos komentārus, taču atklāj, ka dažreiz tie viņu tomēr var kaitināt.

Lasi vēl: Gaidāms finansiāls atbalsts šai iedzīvotāju grupai; pabalsta summa būs no 200 līdz 270 eiro

“Daudzi pazemo un ņirdz, neko nezinot. Dara pāri un sāpina. Ar šīs dziesmas palīdzību gribējās pateikt atpakaļ to, ko viņi zaņķo. Mēs arī esam dzīvi cilvēki,” – teica Magone.

 

Kaut arī dziesma var šķist ļoti vienkārša pirmajā mirkļā, tajā patiesībā slēpjas dziļa filozofija.

Pelmeņu sacepums: recepte ātri pagatavojamām un sātīgām vakariņām

Jāpiemin, ka šī dziesma nav pirmais ieguldījums mūzikas jomā Magonei. Agrāk viņa kopā ar grupu “Bermudu Divstūris” radīja hitu “Ne man Gucci, ne man Nike”. Šīs dziesmas videoklips “Youtube” platformā ir skatīts vairāk nekā divus miljonus reizes.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Magone – Ko Tu Lūr (ft. Horens & Kapteinis Reinis) videoklips:

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment