Atsauksmes Dižozols uzņēmumā: Ko par sadarbību ar šo kompāniju saka mežsaimnieki

Atsauksmes Dižozols

Atsauksmes Dižozols sadarbībai – ko par pieredzi darbā ar šo kompāniju saka mežu īpašnieki, kuri strādājuši ar viņiem. 

SIA Dižozols ir viens no lielākajiem mežu apsaimniekošanas uzņēmumiem Latvijā ar lielu sadarbības partneru un klientu skaitu. Cita starpā Dižozols sadarbojas arī ar daudziem meža īpašniekiem Latvijā.

Cilvēkus no biznesa un mežsaimniecības vides bieži interesē atsauksmes par sadarbību ar SIA Dižozols, un kādas ir priekšrocības.

Ņemot vērā, ka visprecīzāko informāciju var sniegt tikai paši sadarbības partneri, apkopojām dažas no atsauksmēm, ko par darbu ar šo uzņēmumu teikuši vairāki mežu īpašnieki:

 

Atsauksmes Dižozols sadarbībai ar mežu īpašniekiem:

1. Labdien! Vēlos izteikt pateicību par sadarbību ar Jūsu uzņēmumu un jo īpaši liels PALDIES ir Jūsu darbiniekam Artūram Ozoliņam. Viņš korekti un profesionāli palīdzēja šo darījumu veikt. Artūrs uzklausa klientu, izprot situāciju, piedāvā variantus un spēj atrast risinājumu situācijai, kas klientam šķiet neatrisināma. Noteikti iesaku arī citiem, kam interesē pārdot savu īpašumu, vērsties pēc piedāvājuma un veiksmīga darījuma ar SIA “Dižozols”.

Ar cieņu, Iveta Grabovska

 

2. SIA ‘’Dižozols’’ pārdošanas projektu vadītāja Ketija Vīksne darījuma slēgšanas laikā izrādīja augstu profesionalitāti, komunikācijas prasmes un darba ētiku veicot savus tiešos pienākumus, kas būtiski atviegloja un produktīvi virzīja darījuma procesu.

Aigars Druvaskalns

 

3. Izsaku vislielāko pateicību “Dižozols” pārdošanas projektu vadītājai Dacei Indriksonei par ieguldīto darbu ar vislielāko atbildību un attieksmi pret klientu, prasmi organizēt un kārtot dokumentu lietas visīsākajos termiņos. Prasmi veidot attiecības ar klientu un turēt doto vārdu. Mēs nekļūdījāmies pārdodot savu īpašumu “Dižozols”. Atbildīga un stabili droša iestāde! Paldies Jums, un vairāk Dacei Indriksonei par sadarbību! Lai veicas arī turpmāk!

Mocarevu Ģimene, Gulbenes novada “Līdumos”.

 

4. Esam apmierināti sadarboties ar Artūru Ozoliņu, jo lietas ritēja ātri, bez birokrātijas, labā noskaņā, ļoti labā saskaņā! Ja būtu vēl kāds pārdodams īpašums, noteikti sadarbotos tikai ar Artūru!

Māra Grīnvalde, Jānis Sīkulis

 

Lasi arī: Guntars Galvanovskis nācis klajā ar miljonus eiro vērta projekta realizāciju mežsaimniecības nozarē, izmantojot pūļa finansējuma platformu

Atsauksmes Dižozols uzņēmumā no Nīcas pagasta:

5. Paldies visai “Dižozols” komandai par meža izstrādi manā īpašumā. Par visām darbībām tiku laicīgi informēts un darbinieki jebkurā diennakts laikā atbildēja uz maniem telefon zvaniem, sniedzot atbildes uz maniem jautājumiem. Jūsu kolektīvam ir augsta atbildības sajūta un patīkama darba kultūra, ko augsti novērtēju.

Esmu ļoti apmierināts arī ar jūsu sadarbības partneriem, jo tie ļoti kvalitatīvi izpildīja savus pienākumus. Saprotot, ka pats saviem spēkiem diez vai kādreiz spēšu to visu izdarīt, esmu apmierināts, ka izvēlējos tieši Jūsu uzņēmumu, jo Jums savā darbības laikā ir izveidots ļoti spēcīgs un plašs sadarbības partneru tīkls. Tāpēc noteikti ietaupīju ne tikai savus spēkus, bet arī laiku.

Paldies arī tiem cilvēkiem, kuri veica darbus manā meža īpašumā, jo es nevaru pateikt nevienu sliktu vārdu par paveiktā darba kvalitāti. Tāpat paldies visiem tiem cilvēkiem, kuri arī piedalījās šajā procesā, bet klātienē mēs nesatikāmies ne reizi. Paldies par to, ka mežizstrādes inženieris Ivo laipni atsaucās uz manu lūgumu un neizpostīja meža īpašumā esošo jaunaudzi, par ko biju ļoti uztraucies ciršanas darbu pašā sākumā.

Vajadzības gadījumā vēlreiz noteikti sadarbošos ar Jūsu uzņēmumu, jo šāda sadarbība nozīmē augstu kvalitāti un lielu profesionālismu savā jomā. Lai arī no sākuma domāju, ka Jūsu uzņēmums diez vai būs ieinteresēts tik maza meža īpašuma apsaimniekošanā un izstrādē, tomēr paldies, ka Jūs izdarījāt man ļoti lielu pakalpojumu. Ieteikšu jūs arī citiem. Uz turpmāku sadarbību!

Aivars “Līgupes”, Nīcas pagasts, Nīcas novads, Latvija

 

Arī interesanti: Dižozols atsauksmes – vai kādam ir nācies strādāt ar šo kompāniju un kāda ir jūsu pieredze?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment