Atvaļinājums ar bērniem: 10 veidi, kā tikt vaļā no nepatikšanām

Nodrošini telefonu

Aiz robežas tev nebūs laika, lai aizskrietu uz viesnīcu pakal savai apdrošināšanas polisei, tāpēc pirms ceļojuma savā mobilajā telefonā, ievadi savas apdrošināšanas kompānijas numur, kā arī nofotografē polisi savā mobilajā telefonā, vai arī izveido apdrošināšanas polisei kopiju.

Piezīmju lapiņa kabatā

Ieliec bērnam kabatā, piezīmju lapiņu ar viņa vārdu,  uzvārdu, pilnu dzīvošanas adresi, vecāku koordinātas. Ja atpūties ārzemēs, tad ar angļu burtiem. Ja bērns pazudīs policija ātri atradīs jūs.

Līdzi antiseptiķis

Vienmēr nēsā līdzi ūdeņraža pārskābi. Katra skramba var sabojāt atvaļinājumu, bet zini skrāpējumi būs.

Aptieciņa

Aptieciņu sev līdzi nav jānēsā. Bet savā dzīvoklī vai numuriņā ir jābūt. Minimums: plāksteri, marles, vates tamponi, termometrs, drošs līdzeklis pret caureju.

Mitrās salvetītes

Ja dodaties pastaigā pa pilsētu, tev būs vajadzīgas mitrās salvetes – nomazgāt rokas uz ielas nebūs kur.

Ratiņi

Reti kurš bērns izturēs pastaigu tādā tempā, kā pieaugušie, tāpēc labāk izvēlies paņemt līdzi ratiņus.

Bērnu pavadiņš

Skan ļoti smieklīgi, bet šī lieta ir noderīga, tik pat noderīga, kā bērni bērnu dārzos iet pastaigāties ar šiem pavadiņiem. Ļoti noderīgs lidostās, vilcienu stacijās, kur apgrozās tūkstošiem cilvēku.

Tulkotāj – vārdnīca tiešsaitē

Nolādē telefonā tādu aplikāciju, kas palīdzēs tev piemēram ārzemēs vieglāk komunicēt ar ārstiem.

Mantiņas un grāmatas

Ceļošana ar bērniem ir samērā grūta padarīšana, tāpēc ja tev nākas ceļot un vajag braukt līdz gala mērķim ar pārsēšanos, tev būs grūti bērnus savaldīt. Tev vajag nopirkt jaunas grāmatas vai jaunas rotaļlietas, atceries jaunas, jo vecās bērniem nepatiks.

Planšetdatori

Nolādē planšetdatorā dažādas multfilmas, pēc tam pats pateiksi paldies, jo bērni 5 stundas vienā vietā, bez multeņu skatīšanās nevar nosēdēt.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment