Audumu enerģija- vienās drēbēs jūties labāk kā citās? Kāpēc?

Enerģētiski „visuzsūcošākie” ir tekstila audumi.

Cilvēkam vēlamākie ir linu audumi, jo lini ir vēsas, dziedējošas enerģijas nesēji, tiem raksturīga mierinoša zila vai zilgana enerģētika, kas noņem aizkaitināmību, mazina nervozitāti, pat remdē sāpes. Ja ir paaugstināta temperatūra, moka karstuma viļņi- pielieciet pie deniņiem vai uzklājiet uz pieres mitru linu lupatiņu. Zilā enerģija spēj pat nogalināt kaitīgas baktērijas un padarīt vīrusus nevarīgus. Valkājiet linu veļu- tā palīdzēs, ja ir miega un nervu darbības traucējumi.

Zīda audumiem parasti piemīt neitrāla enerģētika. Tā mēdz būt zaļa, jo zaļais tonis vājāks, jo neitrālāks. Tādēļ- ja gribas spēcīgāku iedarbību, izvēlaties tumšāku un košāku. Ja ciešat no kuņģa kaitēm, nēsājiet zaļu zīda blūzīti!

Kokvilnas audumiem piemīt silta, jauka enerģētika. Tiem piemīt dzeltena, zeltaina, oranža, nereti Mēness enerģija. Ja ir sarežģījumi ar urīnpūsli- nēsājiet gaišas kokvilnas veļu un drēbes! Tās nomāks slimību baktēriju rosību.

Vilnas audumiem ir silta enerģētika- zeltaina, oranža, sārta, bet, ja moka galvassāpes, nenēsājiet vilnas cepuri. Ja nu vienīgi tai ir lina vai zīda odere, bet, ja saaukstējaties, 30-40 minūtes paturiet plaušu apvidū vilnas drānu.

Viskoze izstaro spēcīgu oranžu un pat sarkanu enerģiju-ja ir sarežģījumi ar kājām, velciet viskozes garās bikses, varat pat notīt kājas ar šo audumu. Šīs drānas kleita, blūze, krekls spēcinās, ja māc nogurums un trūkst spara.

Avots:

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment