Skola izveido sadarbību ar suņu patversmi – rezultāts satriecošs! Varbūt arī Latvijā ko tādu vajag?

980x2

Vai vari iedomāties labāku skolas krosa treniņu uzsākšanu kā skriešanu kopā ar cilvēka labākajiem četrkājainajiem draugiem? Īpaši tad, ja tādā veidā vari iepriecināt arī tos četrkājainos mīluļus, kuriem nav savu saimnieku.

Svētā Džozefa vidusskola (St. Joseph’s High School) izveidoja sadarbību ar Santa Barbara apgabala dzīvnieku patversmi (Santa Barbara County Animal Shelter), kur vienojās, ka skolas krosa komanda katru dienu treniņos skries kopā ar patversmes astaiņiem. Projektam sākotnēji tika paredzēts izmēģinājuma laiks, lai redzētu, vai tas darbojas tik labi kā iecerēts.

 

Katram skrējējam bija savs četrkājainais draugs, kas viņu ik dienu gaidīja noteiktā laikā, lai nodotos kopīgai aktivitātei. Skolēni ļoti īsā laikā sadraudzējās ar patversmes astaiņiem.

“Es neesmu pārliecināts, kuram bija lielāka sajūsma un kuram visjautrāk – suņiem vai skolēniem. Jebkurā gadījumā, šie treniņi bija ideāli pavadīts laiks un mēs to noteikti atkārtosim!” stāsta skolas krosa komandas treneris Luiss Eskobars.

Jūs tikai paskatieties, cik daudz prieka un jautrības valda! Mēs varam tikai cerēt, ka šī kļūs par skolas tradīciju un piesaistīs arī citu skolu uzmanību šādai iecerei. Šādas aktivitātes dod suņiem pietiekamu mīlestības devu visai dienai.

Lasi vēl: Šis suns trīs gadus bija iespundēts aiz sienas – skaties, kas ar viņu notika!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment