Auns – bokseri, Strēlnieks – futbolisti: kurš sporta veids ir piemērots jūsu zodiaka zīmei

Svari – teniss

Teniss ir aizraujošs, emocionāls sporta veids, kura pamatā ir spēks un atturība. Tāpēc tas ir Svaru sporta veids, kurā abi pretinieki ir koncentrēti laukumā un spēlē iesaistās “pa vienam”. Svariem patīk attiecības viens pret viens, un viņi izprot brutāla, nepiespiesta spēka vērtību, kā arī kontroles un mērenības nepieciešamību.

Skorpions – hokejs

Skorpionam ir svarīgi pakāpties augstāk, un hokejs ir sporta veids cilvēkiem, kuriem patīk spēlēt spēcīgi. Šīs spēles haoss ir tieši piemērots Skorpionam.

Strēlnieks – futbols

Futbols, ko praktizē visos pasaules nostūros, ir universāls sporta veids, kas pārvar valodu barjeras un kultūras atšķirības. Futbols paplašina zemeslodes robežas tieši tāpat, kā Strēlnieks vienmēr koncentrējas uz kopainu. Strēlnieks ir elastīga un spēcīga uguns zīme, tāpēc tas prot izlocīties cauri pretinieku spēlētāju laukumam, nezaudējot bumbu.

Mežāzis – slēpošana

Runājot par astroloģiju, Mežāzis vienmēr ir zodiaka zīme, kas asociējas ar klasi, prestižu un dominanci. Galu galā Marss – kara dievs – ir Mežāžā patrons, tāpēc tas spēj vadīt armiju uz uzvaru. Un slēpošana ir ne tikai ziemas sporta veids, kas izstaro statusu un bagātību, bet arī tas netika radīts ar nolūku pārvērst to par spēli. Patiesībā slēpošana sākotnēji tika izstrādāta militāriem mērķiem.

Ūdensvīrs – peldēšana

Lai gan Ūdensvīram bieži vien ir daudz draugu, vienmēr ir kāda klusā personības daļa, kas uzplaukst, kad neviena cita nav blakus. Lai gan peldēšanas komandā ir daudz cilvēku, katram peldētājam jāpaliek savā joslā un jāļaujas zemūdens klusumam.

Zivis – sērfošana

Sērfošana ir viens no garīgākajiem sporta veidiem, jo tas prasa, lai tie, kas ar to nodarbojas, burtiski saplūstu vienā veselā ar vilni, slīdot cauri nevaldāmajam, mežonīgajam okeāna spēkam. Zivīm patīk dreifēt un sapņot, un sērfotājiem ir jāļauj savām domām klejot, gaidot, kad pienāks ideālais vilnis. Un, kad tas notiek, Zivis var pārvarēt realitātes robežas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment