Auns – bokseri, Strēlnieks – futbolisti: kurš sporta veids ir piemērots jūsu zodiaka zīmei

Katrai zodiaka zīmei ir piemērots noteikts sporta veids, kas atspoguļo viņu sacensību garu un sportiskās stiprās puses.

Auns – bokss

Aunam patīk skarbi sporta veidi. Auns, kuru pārvalda Marss, vienmēr ir gatavs konfliktiem un viegli neatkāpjas no izaicinājumiem. Tāpēc šīs zīmes pārstāvji izceļas boksa ringā. Bokss nav domāts vieglprātīgajiem, jo nepareizs sitiens var novest pie nopietnām traumām. Auns noteikti izrādīsies pietiekami drosmīgs, lai uzņemtos šādu risku.

Vērsis – Golfs

Golfs ir viens no greznākajiem un elegantākajiem sporta veidiem, un tieši tas ir tas, kas Vēršiem patīk. Tā vietā, lai svīstu zālē, Vērsis labāk dosies pastaigā un klusībā sagatavosies savai kārtai. Vairāk nekā jebko citu Vērsos nevēlas veikt nevajadzīgu papildu darbu, tāpēc viņiem patīk ideja sportot, kamēr citi nes visas viņu mantas.

Dvīņu basketbols

Dvīņi vienmēr visam, ko viņi dara, pievieno nedaudz graciozitātes, tāpēc viņu spēle ir basketbols. Nevienā citā sporta veidā nav tik liela izveicības un graciozitātes kā basketbolā, jo katrs spēlētājs var pievienot savu raksturīgo kustību.

Lasi vēl: Miesnieks atklāja noslēpumu, kā iegūt ideālu ēdienu no jebkuras gaļas

Vēzis – amerikāņu futbols

Neviens sporta veids nav vairāk saistīts ar lojalitāti, identitāti un patriotismu kā amerikāņu futbols. Nevienai zodiaka zīmei nav tik svarīgas mājas, izcelsme un saknes kā Vēzim. Un pat tad, ja jūsu komanda zaudē, jūs turaties līdzi tai līdz galam, tāpat kā Vēzis to dara vienmēr un visā.

Lauva – vingrošana

Lauva ir majestātiska uguns zīme, kurai ir pietiekami daudz spēka, lai pāršalktu pasauli. Taču tas, kas patiesi raksturo Lauvu, ir viņa vēlme uzstāties un izpausties. Kļūt par vingrotāju nav viegls uzdevums, taču Lauvai ir pietiekami daudz uguns, lai gan pārsteigtu sabiedrību, gan atgrieztos no olimpiskajām spēlēm ar zelta medaļu.

Jaunava – beisbols

Jaunavām patīk stilīgs, cieņpilns un piezemēts sporta veids, tāpēc šai zemes zīme piemērots ir beisbols. Vienlaikus aizraujošs un tehnisks sporta veids – tas, kas vajadzīgs Jaunavām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment