Automobilis, kas izceļas – Toyota Prius+

Skaists plašuma, aerodinamikas un dizaina apvienojums Prius+ ir īpaši veidots tā, lai harmoniski apvienotu visus aerodinamikas, ietilpības un dizaina aspektus.

Prius+ ir aizgūti un pilnveidoti Prius stila risinājumi, taču tam ir arī unikāli organizēts interjers, kas piedāvā lielu bagāžas telpu un pievilcīgu jumta siluetu ar jumta spoileri. Šis hibrīdautomobilis ir neapšaubāmi liels, taču tā sportiskais siluets ir gan tīkams skatienam, gan aerodinamisks un palīdz ietaupīt degvielu.

Pirmais septiņvietīgais pilnais hibrīds ar plašu salonu un daudzpusīgumu

Toyota Prius+ piedāvā izcilu ietilpības un komforta līmeni, pietiekoši vietas 7 pieaugušiem pasažieriem un 232 litrus ietilpīgu bagāžas nodalījumu. Nolokot trešo sēdekļu rindu, tā tilpums palielināsies jau līdz 784 litriem. Pateicoties trīs atsevišķi nolokāmiem otrās rindas sēdekļiem un 50:50 proporcijā nolokāmajai trešajai sēdekļu rindai, Jūs varat izveidot jebkādu savām vajadzībām atbilstošu kombināciju atkarībā no tā, vai vēlaties vairāk vietas pasažieriem vai papildu telpu bagāžai, piemēram, slēpju pārvadāšanai. Visur automobilī ir sastopami inteliģenti uzglabāšanas risinājumi – no viduskonsoles plaukta līdz 345 mm dziļam nodalījumam zem grīdas, kurā pietiks vietas ģimenes pirkumiem.

Inovācijas, kas sagādās prieku visai ģimenei

Pie stūres Jūsu rīcībā būs novatoriskas tehnoloģijas, kas veidotas, domājot par vadītāju un visu viņa ģimeni. Kad automobilī brauc bērni, braukšanas drošība ir īpaši nozīmīga. Ar Prius+ Jūs varat iegūt visu nepieciešamo informāciju, vienkārši pieskaroties sensoram uz stūres, un, piemēram, informācija par degvielas patēriņu vai braukšanas ātrumu tiks projicēta uz vējstikla*, ļaujot neatraut skatienu no ceļa. Prius+ izmanto arī šūpošanās kontroli, kas pielāgo dzinēja griezes momentu uz nelīdzena seguma, izmantojot piekares datus, kā rezultātā tiek panākta komfortablāka gaita, kas mazāk traucē bērnu miegu.

Rakstu iesaka – 

Avoti: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment