Izvēle un uzglabāšanas noslēpums
Lielveikalu plauktos avokado atrodas nenogatavojies. Nepilnīgi nogatavojušies augļi ir spilgti zaļā krāsā. Labāk izvēlēties augli, kam ir tumša miza, bet bez iespiedumiem.
Lasi vēl: Lētākais un efektīvākais veids: kā noņemt pelējuma smaku vannas istabā
Aplūkojiet kātiņu. Tas vispirms jānoņem. Ja kātiņš ir zaļš ar dzeltenu nokrāsu, auglis ir nogatavojies. Ja kātiņš ir brūns, tas nav nogatavojies.
Ja nopirktie augļi nav nogatavojušies, atstājiet tos uz dažām dienām istabas temperatūrā. Labāk to likt kopā ar āboliem.
Lai saglabātu sagriezta avokado krāsu, lieciet to kopā ar sagrieztiem sīpoliem. Ja uz augļa uzpilināsiet laima vai citrona sulu, tas saglabās apetīti rosinošu izskatu. Ja augli atstāj uz vēlāku laiku, kauliņu neizņem.
Tevi noteikti interesēs
- Lūdzu Kārlim izremontēt mūsu dzīvokli jau 20 gadus – noguris, nav laika… Bet visu savu brīvo laiku viņš veltī kādai citaiby Laura Andersone
- 5 vērtīgākās monētas Latvijā: ja tev ir kāda no tām, kolekcionāri par to ir gatavi samaksāt pieklājīgu summuby Laura Andersone
- Nav nepieciešams katru dienu vai katru otro dienu: kāds dušas biežums ieteicams pēc 60by Rinalds Bergmanis