Gada siltajā sezonā īpašu popularitāti iegūst aukstā zupa. Visticamāk vairumam cilvēku ir nācies pamēģināt šo populāro un daudzu iecienīto ēdienu.
Bet tiem kas ar auksto zupu vēl nav pazīstami, ir pēdējais laiks iepazīties.
Galu galā ne tikai atsvaidzina, bet arī sniedz daudz priekšrocību ķermenim.
Uz kefīra bāzes gatavotā zupa sekmē gremošanu, normalizē vielmaiņu un pat dziedē ķermeni.
Vitamīnu pārpilnības dēļ aukstā zupa ir ārkārtīgi noderīga cilvēkam, kurš slimo vai atveseļojas pēc slimības, kuru novājina stress un miega trūkums.
Lasi arī: Slepenā sastāvdaļa, kas padarīs auksto gaļu vienkārši satriecošu
Šodien pastāstīsim, kā pagatavot čigānu auksto zupu. (precīzs sastāvdaļu daudzums raksta beigās)
Pagatavošana:
Visu smalki sagriež vai sarīvē. Mūsu gadījumā sākam ar gurķu griešanu. Gurķus sagriež salmiņos.
To pašu dara ar redīsiem.
Atzīmēsim, ka, ja šāda griešana šķiet sarežģīta un ilga, tad var izmantot rīvi. Rezultāts būs aptuveni līdzīgs.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- 18. septembris Pirts diena: vienkāršas lietas, ko nedrīkst darīt, jo tas var piesaistīt neveiksmes sev un ģimeneiby Laura Andersone
- Kā krāpnieki pēc jaunās shēmas var izmantot jūsu bankas karti — pat ja tā ir jūsu rokāsby Sandra Vīgante
- 54 gados mans draugs pameta sievu divreiz jaunākas dāmas dēļ, bet kopā neizturēja pat dažus mēnešus: kas nogāja greiziby Rinalds Bergmanis