Gada siltajā sezonā īpašu popularitāti iegūst aukstā zupa. Visticamāk vairumam cilvēku ir nācies pamēģināt šo populāro un daudzu iecienīto ēdienu.
Bet tiem kas ar auksto zupu vēl nav pazīstami, ir pēdējais laiks iepazīties.
Galu galā ne tikai atsvaidzina, bet arī sniedz daudz priekšrocību ķermenim.
Uz kefīra bāzes gatavotā zupa sekmē gremošanu, normalizē vielmaiņu un pat dziedē ķermeni.
Vitamīnu pārpilnības dēļ aukstā zupa ir ārkārtīgi noderīga cilvēkam, kurš slimo vai atveseļojas pēc slimības, kuru novājina stress un miega trūkums.
Lasi arī: Slepenā sastāvdaļa, kas padarīs auksto gaļu vienkārši satriecošu
Šodien pastāstīsim, kā pagatavot čigānu auksto zupu. (precīzs sastāvdaļu daudzums raksta beigās)
Pagatavošana:
Visu smalki sagriež vai sarīvē. Mūsu gadījumā sākam ar gurķu griešanu. Gurķus sagriež salmiņos.
To pašu dara ar redīsiem.
Atzīmēsim, ka, ja šāda griešana šķiet sarežģīta un ilga, tad var izmantot rīvi. Rezultāts būs aptuveni līdzīgs.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Uzvāri Rozmarīnu katlā: vienkāršs paņēmiens, kas var mainīt tavu ikdienu
- Žurnāls atklāj negaidītas ziņas par 89 gadus vecā komponista Raimonda Paula šā brīža situāciju
- Bijusī rīdziniece Džūlija Vanga savulaik nosauca 6 sieviešu vārdus, kas piesaistot neveiksmes
- “Latvijā viss ir labāk! Viss, kas man vajadzīgs”: Vāciete pārcēlās uz šejieni un nekad nevēlas doties mājās – stāstu kāpēc
- Māra izaudzināja dēlu viena pati – Ropažos viņa strādāja bez brīvdienām: kad Mārtiņš pieauga, viņš devās studēt uz Rīgu…
- Vecāki man zvana katru rītu un pārjautā, vai tiešām neesmu mainījusi domas attiecībā uz gaidāmā bērna vārdu