Bagātīgā čigānu aukstā zupa. Izcili piemērots ēdiens vasaras sezonai

Gada siltajā sezonā īpašu popularitāti iegūst aukstā zupa. Visticamāk vairumam cilvēku ir nācies pamēģināt šo populāro un daudzu iecienīto ēdienu.

Bet tiem kas ar auksto zupu vēl nav pazīstami, ir pēdējais laiks iepazīties.

Galu galā ne tikai atsvaidzina, bet arī sniedz daudz priekšrocību ķermenim.

Uz kefīra bāzes gatavotā zupa sekmē gremošanu, normalizē vielmaiņu un pat dziedē ķermeni.

Vitamīnu pārpilnības dēļ aukstā zupa ir ārkārtīgi noderīga cilvēkam, kurš slimo vai atveseļojas pēc slimības, kuru novājina stress un miega trūkums.

Lasi arī: Slepenā sastāvdaļa, kas padarīs auksto gaļu vienkārši satriecošu

Šodien pastāstīsim, kā pagatavot čigānu auksto zupu. (precīzs sastāvdaļu daudzums raksta beigās)

 

Pagatavošana:

Visu smalki sagriež vai sarīvē. Mūsu gadījumā sākam ar gurķu griešanu. Gurķus sagriež salmiņos.

To pašu dara ar redīsiem.

Atzīmēsim, ka, ja šāda griešana šķiet sarežģīta un ilga, tad var izmantot rīvi. Rezultāts būs aptuveni līdzīgs.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment