Tālāk sagriež desu. Gabaliņiem jābūt izmērā ziņā tādiem pašiem kā gurķiem un redīsiem.
Šādā veidā sagriezt kartupeli būs grūtāk, bet pacenties, lai gabali būtu nelieli kā ar pārējiem produktiem. Tad sagriez olu.
Lasi arī: Slepenā sastāvdaļa, kas padarīs auksto gaļu vienkārši satriecošu
Smalki sagriez lokus un citus zaļumus, bez kuriem aukstā zupa nevar sanākt tik garšīgi (dilles, pētersīļi u.c.). Visas sastāvdaļas sajauc dziļā katlā, pievieno sāli un piparus.
VIDEO:
Pielej kefīru un samaisi. Tad pievieno krējumu un atkal samaisi. Un beigās pielej atdzesētu vārītu ūdeni, vēlreiz samaisi un ļauj stundu nostāvēties. Labi apetīti!
Sastāvdaļas:
200 g desas
8-10 redīsi
2-3 svaigi gurķi
Daži vārīti kartupeļi
5 vārītas olas
200 ml skāba krējuma
1 tējk sāls
1 l kefīra
0,5 l vārīta ūdens
Šķipsniņa piparu
Loki un zaļumi
Tevi noteikti interesēs
- Rihards atnesa mājās uz ielas atrastu kaķi: pēc dažām nedēļām sākās mīklaini notikumi
- Pirmo reizi 5gadu laikā es uzaicināju pie sevis vīrieti (53), bet pēc 40 minūtēm mūsu “romantiskais vakars” pārvērtās par ļoti dīvainu
- Lai pavasarī dārzā būtu ziedu jūra, pieredzējuši dārznieki sēklas jau dobēs stāda jau decembrī: soli pa solim, kas jādara
- Saeima pieņem pabalstu grozījumus: lūk, kas mainās ģimenēm ar bērniem līdz 20 gadu vecumam
- Pamestā mājā ievācās sieviete, kura vēlāk bija ciema apspriestākā persona – zināms kāpēc tā izvērtās
- Kā jaunumi par ģimenes pieaugumu man lika stundas laikā meklēt jaunu dzīvesvietu








