Bagātīgā čigānu aukstā zupa. Izcili piemērots ēdiens vasaras sezonai

Tālāk sagriež desu. Gabaliņiem jābūt izmērā ziņā tādiem pašiem kā gurķiem un redīsiem.

Šādā veidā sagriezt kartupeli būs grūtāk, bet pacenties, lai gabali būtu nelieli kā ar pārējiem produktiem. Tad sagriez olu.

Lasi arī: Slepenā sastāvdaļa, kas padarīs auksto gaļu vienkārši satriecošu

Smalki sagriez lokus un citus zaļumus, bez kuriem aukstā zupa nevar sanākt tik garšīgi (dilles, pētersīļi u.c.). Visas sastāvdaļas sajauc dziļā katlā, pievieno sāli un piparus.

Pielej kefīru un samaisi. Tad pievieno krējumu un atkal samaisi. Un beigās pielej atdzesētu vārītu ūdeni, vēlreiz samaisi un ļauj stundu nostāvēties. Labi apetīti!

 

Sastāvdaļas:

200 g desas

8-10 redīsi

2-3 svaigi gurķi

Daži vārīti kartupeļi

5 vārītas olas

200 ml skāba krējuma

1 tējk sāls

1 l kefīra

0,5 l vārīta ūdens

Šķipsniņa piparu

Loki un zaļumi

Leave a Comment