10 baisākie notikumi, ko piedzīvojuši psihiatriskās slimnīcas darbinieki – #10 rādīsies murgos!

Psihiatriskās slimnīcas ir vecākais šausmu filmu režisoru “jājamzirdziņš”.

Lai arī liela daļa no tā, kas redzams filmās ir krass un dramatizēts pārspīlējums, šie 10 psihiatriskās slimnīcas darbinieki atklājuši visnotaļ biedējošus notikumus.

 

1. “Psihiatriskajā slimnīcā bija kāda jauna sieviete, aptuveni 25 gadus veca, viņai tika konstatēti bipolārie traucējumi, daži no simptomiem bija maniakālas fāzes un hiperseksualitāte. Reiz viņa novilka apakšbikses, piezagās vienam no psihiatriem (lietišķs, 60 gadus vecs vīrietis ), aptina apakšveļu ap vīrieša galvu un apkampa viņu, kliedzot, ka viņa vēlas, lai viņš sajustu viņas smaržu un sagatavotos sava mūža iespaidīgākajam “jājienam”. Apakšveļa bija menstruālajām asinīm notriepta, vajadzēja veselus trīs darbiniekus, lai sievieti savaldītu un dabūtu nost no ārsta. Kad tas beidzot izdevās, vīrieša matus un bārdu klāja asinis.”

Lasi vēl: 6 pretīgākie gadījumi, ar kuriem saskārušies kriminālizmeklētāji. Baisi lasīt!

2. “Tas notika nakts maiņas laikā, principā šajā laikā visu pacientu durvīm jābūt aizvērtām. Psihiatriskajā slimnīcā strādāja mana māte. Viņa devās pa gaiteni un pagriežoties ievēroja, ka tā galā ir vaļā atstātas palātas durvis, uz sliekšņa garšļaukus gulēja kāds cits slimnīcas darbinieks, viņa kājas rēgojās āra no palātas. Ielūkojoties palātā, viņa ievēroja, ka uz grīdas sakrustotām kājām sēž paciente ar smagiem pēcdzemdību psihiatriskajiem traucējumiem, viņa no acu dobumiem bija izrāvusi abus acs ābolus un turēja tos rokās. Trakonama darbinieks šo skatu ieraugot piedzīvoja sirdstrieku. Mana mamma kliedza, lūdzot, lai kāds no darbiniekiem palīdz, tajā pašā laikā cenšoties veikt sirds masāžu uz grīdas gulošajam kolēģim. Tajā pašā laikā, pāris metrus tālāk uz grīdas sēž sieviete, kura mierīgi rokās tur savas acis.”

Lai izlasītu arī pārējos astoņus baisos stāstus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment