10 baisākie notikumi, ko piedzīvojuši psihiatriskās slimnīcas darbinieki – #10 rādīsies murgos!

3. “Man bija kāda paciente, kura apsūdzēja manu kolēģi viņas izvarošanā. Paciente sekoja viņai apkārt, čukstot: “Tu mani izvaroji, tu mani izvaroji, tu mani izvaroji!” Viņa to atkārtoja atkal un atkal. Pēc kāda laika tas jau kļuva garlaicīgi, tomēr no sākuma šāda rīcība šķita patiesi baismīga, ņemot vērā, šī balss tev seko apkārt teju visur. ”

4. “Psihiatriskās slimnīcas aizgādniecībā nonāca kāda jauna sieviete ar vairākām kaitēm. Pieņemsim, ka viņu sauc Džeina. Pavadot slimnīcā pirmo nakti, kāds no darbiniekiem atrada Džienu guļam asins peļķē. Izrādījās, ka Džeina ar nagiem durstījusi kāju apakšstilba daļā un plēsusi nost no kājas ādu, viņai teju izdevās to pārvilkt pāri visam augšstilbam. Katru nakti, pirms došanās pie miera sieviete veica kādu dīvainu rituālu. Viņa skraidīja pa istabu, isavu ceļu veicot krusta formā. Pēc tā paveikšanas viņa pāris stundas pavadīja sēžot gultā un tad devās gulēt. Vienu vakaru kāds no darbiniekiem novēroja šo rituālu un vēlāk naktī dzirdēja sievieti kliedzam. Viņš devās uz palātu apraudzīt Džeinu, tur viņa stāvēja durvju ailē un smaidīja. Vīrietis apjautājās vai viss ir kārtībā, bet sieviete atbildējusi: “Kas tev liek domāt, ka tu runā ar Džeinu?””

5. “Viens no šaušalīgākajiem atgadījumiem, kādu esmu piedzīvojis notika pirms diviem gadiem. Mums bija pacients ar šizofrēniju, kurš cieta no saasinātas herpes vīrusa izpausmes. Šis pacients bija pārliecināts, ka mēs cenšamies viņam nodarīt pāri, tieši tādēļ viņš vēlējās atmaksāt ar to pašu. Kā? Viņam bija herpes vīruss, tieši tādēļ viņš ar to vēlējās inficēt visus slimnīcas darbiniekus. Vīrietis berzēja rokas pret herpes vīrusa radītajiem izsitumiem un vēlāk centās pieskarties pēc iespējas vairāk cilvēkiem un virsmām. Vienīgie darbinieki, kuri varēja šo pacientu savaldīt biju es un vēl kāda stingra medicīnas māsa, tādēļ mums nācās veselu nedēļu no vietas strādāt ar šo pacientu.”

6. “Man bija nakts maiņa veco ļaužu pansionāta Alcheimera slimnieku nodaļā. Pulkstenis bija aptuveni 2.30. Es devos apgaitā, kuras laikā jāielūkojas pacientu istabās un jāpārliecinās, ka visi cilvēki ir tur, kur tiem jāatrodas. Ieejot vienā no istabām ieraudzīju, ka 83 gadus veca kundze sēž gultā un lūkojas uz sienu. Es lēnām iegāju istabā un mierīgi pavaicāju, ka viņa nevēlas atgulties. Viņa lēnām pagrieza galvu manā virzienā un izdvesa: “Viņi ir ieradušies tev pakaļ, mīļais.” Tad viņa sāka histēriski smieties. Es teju valdījos. Beigu beigās viņa nomierinājās un apgūlās. Tiklīdz man šķita, ka viņa aizmigs, sirmgalve palūkojās uz mani un teica: “Man tevis pietrūks, kad viņi būs tevi atraduši un nolaupījuši.” Tad viņa laidās dusā, bet man visu atlikušo nakti bija jābaidās par savu dzīvību.”

7. “Visbaisākais bija vīrietis, kurš stāvot savā palātā un, lūkojoties uz tevi, masturbēja. Viņu grasījās notiesāt par cilvēka piekaušanu līdz nāvei ar beisbola nūju, viņš bija prasmīgs manipulators un melis. Viņam izdevās izvairīties no cietumsoda tādēļ, ka viņš sniedza liecību par dažādu balsu dzirdēšanu, kuras liek viņam pastrādāt noziegumus. Viņš vienkārši mēdza stāvēt istabas vidū un masturbēt, lūkojoties uz sievietēm.”

8. “16 gadus vecs jaunietis no ticīgas ģimenes tika nogādāts psihiatriskajā slimnīcā. Mēs zinājām, ka viņš jau labu laiku apmeklēja dažādus psihiatrus. Jaunietis ticēja, ka dzird divas balsis – Dieva un Sātana. Nelabais liek viņam masturbēt, bet Dievs saka, ka par masturbēšanu viņš sodīs ka viņu, tā arī viņa ģimeni. Jaunietis laiku pa laikam nespēja nociesties un padevās pašapmierināšanās tieksmei (galu galā viņš ir 16 gadus vecs), viņš tā sakarībā aprakstīja ko dīvainu. Viņš bija pārliecināts, ka katru reizi, kad viņš masturbē, sperma nonāk viņa ķermenī un ceļo augšup pa mugurkaulu, tas ļauj Sātanam viņu kontrolēt un nodarīt kaitējumu viņa ģimenei. Lai arī viņš nevienam pāri nenodarīja, jaunietis centās sevi savainot, lai apturētu Sātanu no citu cilvēku sāpināšanas. Man nav ne jausmas, kas ar viņu atgadījās, jo tas nebija mans pacients. Pastāv iespēja, ka viņš vēl joprojām ārstējas no šizofrēnijas. Šāda veida psiholoģiskas problēmas nav ārstējamas.”

Lasi vēl: 6 pretīgākie gadījumi, ar kuriem saskārušies kriminālizmeklētāji. Baisi lasīt!

9. “Pāris gadus atpakaļ es strādāju psihiatriskajā slimnīcā. Maiņas sākumā mēs parasti veicām 15 minūšu ilgu apsekošanu, nodaļā bija 18 palātas. Parasti tur strādāja tikai viens darbinieks. Maiņas beigās bija jānodod atskaites, tas nozīmē, ka pacienti šajā laika periodā nepieskatīti bija vismaz 30 minūtes. Pirmās apgaitas laikā es ievēroju, ka viena pacienta palāta bija tukša. Es pavaicāju par to pirms manis strādājušai medicīnas māsai, viņa atbildēja, ka pacients laikam izrakstīts. Trīs stundas vēlāk es saņēmu zvanu no intensīvās aprūpes palātas, tās darbinieki informēja, ka atraduši vienu no mūsu pacientiem. Vīrietis ielīda istabā esošajā ventilācijas lūkā un pa to tika līdz intensīvās aprūpes palātai, kurā piekaramie griesti neizturēja viņa svaru, tādēļ viņš piezemējās palātā uz grīdas. Todien nācās aizpildīt daudz dokumentu.”

10. “Es strādāju psihiatriskās slimnīcas nodaļā, kurā tiek ievietotas sievietes ar personības traucējumiem, pacientes nereti cenšas nodarīt sev nopietnus miesas bojājumus vai veikt pašnāvību, tādēļ šī ir īpašas uzraudzības nodaļa. Es nekad nespēšu aizmirst vienu no pacientēm, kura tika šeit ievietota (manuprāt, viņa tagad ir izrakstīta no slimnīcas), viņa patiesi cieta… Viņai patika sev kost, tā nebūt nebija trīs nelielu iedobju atstāšana ķermenī, viņa satvēra savu roku zobos un rāva no tās laukā miesas gabalus, turklāt viņa tos sakošļāja un norija tā, it kā būtu apsēsta. Sieviete skaidroja, ka viņai šādi rīkoties liek kāda viņas galvā esoša balss. Pēcāk, kad viņa izrāva no rokas gaļas gabalus, tiem sekoja pirksti, bija redzamas izrautas un pārkostas cīpslas, kā arī vēnas. Acīmredzot viņa centās nodarīt sev pēc iespējas nopietnākus miesas bojājumus. Šī sieviete trīs nedēļas pavadīja kustības ierobežojošā gultā, jo viņa vienkārši savādāk nespēja atturēties no sevis nonāvēšanas mēģinājumiem. Es tobrīd tur strādāju tikai mēnesi. Tas palicis manā atmiņā vēl šobaltdien. Daudzi darbinieki pēc redzētā vēma. “

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment