Baiss notikums Pļaviniekos, kas varēja beigties vēl trakāk; ir uzsākts Kriminālprocess

18. janvārī, Valsts policijā tika saņemts izsaukums no iedzīvotājiem uz kādu daudzdzīvokļu namu pagalmu, kur sniegā atrasts raudošs trīsgadīgs puisēns.

Pašreizējā informācija liecina, ka bērns izkritis pa trešā stāva logu brīdī, kad viņš atstāts mājās viens. Saistībā ar notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess un aizturēti cietušā bērna vecāki.

Vakar ap pulksten 17.00 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ķengaraga iecirknī tika saņemts izsaukums uz kādu daudzdzīvokļu namu pagalmu Pļavniekos, kur sniegā atrasts plānās drēbēs tērpts bērns. Par šo notikumu ziņoja garāmgājēji.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās Valsts policija un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, kas nogādāja bērnu ārstniecības iestādē.

Lasi arī: Slavenā Ragaciema Agnese esot pilnībā “sajaukusi galvu” vienai nelaimīgai sievietei

Pašreizēja informācija liecina, ka bērns ir izkritis pa trešā stāva logu brīdī, kad abi vecāki nav bijuši mājās. Iedzīvotāji puisīti pamanījuši guļam sniegā plānā kreklā un biksēs, blakus viņam atradusies rotaļlieta. Garāmgājēji trīsgadnieku ietinuši segā, lai viņš nenosaltu, gaidot ārstu palīdzību. Pēc mirkļa notikuma vietā ieradās arī bērna tēvs un māte.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu ko vairāk par vecākiem un, kur viņi ir šobrīd

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment