Banka meitenei netīšām pārskaitīja vairākus miljonus dolāru; Neticēsi, ko viņa izdarīja!

meitene-banka

Kristīne Džaksina Lī ir Malaizijas valstspiederīgā, kura netīšām saņēma naudu pēc nepareiza pārskaitījuma veikšanas četrus gadus atpakaļ.

21 gadu veca sieviete, kura aizturēta Sidnejas lidostā, centās pamest Austrāliju pēc tam, kad iztērēja kontā netīšām ieskaitītos 4,6 miljonus ASV dolāru (3,5 miljoni eiro), lai iegādātos dizaineru rokassomiņas un luksus klases preces.

Ķīmijas zinātņu studentei cenošoties pamest Sidnejas lidostu, Austrālijas federālā policija sadzina viņas pēdas, šobrīd jaunā sieviete savai bankai ir parādā 3,3 miljonus ASV dolāru.

Pēc milzīgās naudas summas saņemšanas sieviete pastāvīgi iegādājās luksus preces.

Spriežot pēc Nines News ziņu dienesta rīcībā esošās informācijas, gada laikā Kristīne Džaksina Lī iztērēja 3,3 miljonus.

Pirms aresta Lī dzīvoja “penthause” apartamentos ar skatu uz Sidnejas ostu. Atklāts, ka apartamentu nomas maksa nedēļā bijusi 780 ASV dolāru (700 eiro).

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas notika pēc viņas aresta: 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/3OxSEu Veiksmi!

Leave a Comment