Baumit kļūst vēl pieejamāks Baltijā

Baumit ir viens no Eiropas visveiksmīgākajiem celtniecības materiālu zīmoliem ar senu vēsturi un panākumiem bagātu, pārdomātu attīstību.

Baumit nenogurstoši strādā, uzlabojot savu klientu dzīves, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izmantojotzinātniskā izpētē pamatotus datus, lai veidotu labāku nākotni ikvienam, lietojot veselīgus un efektīvus celtniecības materiālus. Šobrīd Baumit ir pārstāvēts 25 valstīs un nodarbina vairāk kā 3500 cilvēku, sasniedzot 1 miljarda eiro pārdošanas apjomu 2021. gadā.

Baumit jau vairāk kā 15 gadus veiksmīgi darbojas visās trīs Baltijas valstīs, nodrošinot produktu pieejamību, tehniskoatbalstu, kā arī regulāru komunikāciju ar celtniecības firmām. Domājot par attīstību, Baumit pastāvīgi lūkojas pēc veidiem kā būt tuvāk klientiem un nodrošināt vēl labāku servisu. Domājot par klientiem, mēs esam spēruši nākamo soli, strādājot kopā ar mūsu atbalstošajiem sadarbības partneriem. Mūsu klienti turpmāk varēs izbaudīt augsto servisa kvalitāti, apskatīt produktu paraugus tuvāk, kā arī tonēt produktus tieši pie mūsu sadarbības partneriem.

Tādējādi atrast vislabākos risinājumus un saņemt pakalpojumus varēs vēl ātrāk nekā iepriekš. Taču, ja meklējat specifiskus risinājumus – jūs esat arhitekts vai dizaineris, aicināsim jūs iepazīt Baumit fasādes neierobežoto pasauli – 2023. gadā atvērsim lielāko fasādes centru Baltijā!

Iespaidīgais centrs, kas atradīsies Viļņā, sagaidīs ikvienu, lai apskatītu neaizmirstamo un iespaidīgo Baumit paraugu galeriju, paplašināto virtuālo realitāti un sastaptu profesionāļus, kuri spēs atbildēt uz kompleksiem tehniskiem jautājumiem, meklējot risinājumus kopā ar jums!

Fasādes centra sētā jūsu ērtībai būs ierīkots bērnu laukums, kā arī vieta, kur paplašināt savu Baumit pieredzi – iespēja izmēģināt produktus, apgūt praktiskos treniņus un saņemt konsultācijas, kā arī noderīgus padomus!

Baumit ar aizrautību paplašina savu klātbūtni Baltijā, atrodot veidus, kā doties vēl tuvāk klientiem! Mēs ar lielu atbildības sajūtu sniedzam iespēju saviem klientiem un partneriem būvēt veselīgas, energoefektīvas un skaistas mājas ilgtspējīgai dzīvei.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment