6 lietas, uz kurām nevar ekonomēt sievietes 50+, lai nepārvērstos par vecu veceni

Nav nekā apkaunojoša vēlmē ietaupīt, taču, dāmām pēc 50 gadiem, veidojot savu tēlu, ir dažas lietas, kurām nevajadzētu taupīt naudu.

Sarakstā ir tikai 6 lietas, kuras cenšoties iegādāties pēc iespējas lētāk, var ne tikai sabojāt jebkuru izskatu un pievienot papildu gadus, bet arī radīt jaunus izdevumus nākotnē.

Lai nemaksātu divreiz, šīs lietas labāk nemeklēt izpārdošanā.

Rudens mētelis

Šādas virsdrēbes jāšuj no augstas kvalitātes auduma. Vilna, tvīds, kašmirs ne tikai labi izskatās, bet arī kalpo daudzus gadus, nezaudējot savu formu un izskatu.

Vienkāršs, taisns piegriezums ir labi piemērots jebkurai figūrai un visu vecumu sievietēm, un tas nekad neiziet no modes.

Silta jaka

Dažos platuma grādos gandrīz līdz maija brīvdienām jāvelk siltā jaka, tāpēc svarīgi izvēlēties piemērotu modeli. Dūnu jaka noteikti palīdzēs pārdzīvot ziemu.

Svarīgi izvēlēties jaku, ka paredzēta ilgstošai valkāšanai un vienkāršai kopšanai. Rudens beigām un siltām ziemām ir piemērota īsa versija, bet, ja jūsu reģionā valda reāls sals, izvēlieties garo versiju, kas pasargā no aukstuma un vēja.

Pamata žakete

Žaketes šodien atkal ir kļuvušas par daļu no garderobes, taču nevajadzētu dzīties pēc lētām lietām un pirkt žaketi izpārdošanā.

Tas, kas vakar bija modes virsotnē, šodien jau ir novecojis, kas nozīmē, ka lieta nebūs aktuāla ilgi, un tai nebūs viegli piemeklēt citus garderobes elementus.

Klasiska žakete, kas izgatavota no laba auduma un pielāgota figūrai, būs noderīga vēl gadiem.

Kostīms

Meklējot bikškostīmu, nav obligāti jādodas uz firmas veikaliem vai pie drēbnieka. Veiksmīgu modeli var atrast masu tirdzniecības plauktos.

Jaka un bikses būs lielisks ieguvums lietišķā stila cienītājām, jo šāds kostīms spēj piešķirt glanci un izsmalcinātību jebkurā vecumā.

Ja nevēlaties, lai izskats būtu pārāk stingrs, izvēlieties kostīmu košā krāsā. Bikses un jaku var vilkt atsevišķi, izvēloties tām papildus detaļas un aksesuārus. Šāds universiālisms attaisno tēriņus par laba kostīma iegādi.

Trikotāžas kleita

Nodzīvotie gadi bieži atspoguļojas figūrā, un lēta trikotāžas kleita var skaidri parādīt visus trūkumus. Lētie trikotāžas izstrādājumi ir plāni, stipri stiepjas, apskauj augumu, izceļot katru lieko kilogramu vai kro

 

Kleitas audumam jābūt blīvam, savukārt jūs varat izvēlēties gan vienkāršus, gan apdrukātus modeļus. Labākais ir midi garums, it īpaši, ja jūs apvienojat šādu modeli ar augstiem zābakiem.

LASI VĒL: Dziedātājas Lienes Šomases dzīvē notikušas būtisks pavērsiens

Apavi

Lēti apavi ne tikai ātri kļūst nelietojami, tie arī nepasargā no aukstuma un mitruma, kā arī reti ir ērti valkājami.

Āda vai kvalitatīvs aizvietotājs ļauj pēdai “elpot”, šādi apavi ir izturīgi pret nodilumu un laikapstākļiem, tie pareizi atbalsta pēdu.

Var iegādāties gan klasisku pāri, piemēram, zābakus ar augstu papēdi, gan modernus rupjus zābakus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment