Kurš gan negribētu iemācīties pagatavot tādu ukraiņu boršču, kādu varētu prast tikai ukraiņi paši un pēc savām vislabākajām receptēm?
Bet es tagad protu tieši tādu boršču! Vienkārši nevainojamu un garša ir tik perfekta, ka man grūti iedomāties, ka zupa var garšot tik nereāli garšīgi. Un, tad, kad jūs šo zupu vārīsiet, tad smaržos visa kāpņutelpa un kāds kaimiņš jums atnāks pajautāt arī recepte. Jā, es nemaz nejokoju! Jo man tieši tā arī gadījās!
Sastāvdaļas:
3,5 vai 4 litri ūdens (atkarīgs, cik biezu zupu vēlaties)
Liesa liellopu gaļa – 600 – 700 grami
Bietes – 500 grami
Kartupeļi – 500 grami
Burkāni – 200 grami
Sīpoli – 200 grami
Tomātu pasta – 3 ēdamkarotes
Svaigi kāposti – 300 grami
Ķiploki – 3-4 daiviņas
Lauru lapa – 3-4 gab.
Etiķis – 1-2 tējkarotes
Sāls, pipari – pēc garšas
Zaļumi – dilles un pētersīļi – buntīte
Izpildi testu!
Pagatavošanas metode:
1. Katlā liek vārīties gaļu (nesasmalcinātu gabalu). Vāra 1,5 stundas uz lēnas uguns. Pēc tam, kad gaļa ir gatava, to sagriež smalkos kubiņos. Liek zupas katlā.
2.Sīpolus nomizo un smalki sagriež. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves.
Raksta turpinājums nākošajā lapā: