Beidzot publicēts video ar Kristapa Porziņģa piedalīšanos slavenajā Džimija Falona šovā

Par spīti trešdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā gūtajai potītes traumai latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis ceturtdien paviesojās slavenajā Džimija Falona šovā “Tonight”.

Potītes savainojumu, kas no malas šķita nopietna, Ņujorkas “Knicks” basketbolists Porziņģis guva trešdien uzvarā pret Maiami “Heat”, kad spēli bija spiests atstāt jau trešajā minūtē. Tomēr uzreiz pēc tam un arī ceturtdien veiktajās rentgena pārbaudēs lūzumi netika atklāti. Latvietis “Knicks” rindās varētu atgriezties jau nākamajā mačā, svētdien Ņujorkā pret Orlando “Magic”, taču pagaidām par to lielas skaidrības nav.

Tiesa, šādu traumu ārstēšanai parasti nepieciešams viena vai divas nedēļas.

Par spīti nelielām veselības likstām 22 gadus vecais Porziņģis ceturtdien kļuva par pirmo latvieti, kurš viesojies Džimija Falona šovā, turklāt viņš, ienākot studijā, saņēma lielas ovācijas.

Abu saruna ilga aptuveni sešas minūtes, bet tajā netika apspriesta potītes trauma. Falons, kurš arī esot “Knicks” fans, viņu vairāk tirdīja par vienradža iesauku, ko viņam savulaik deva NBA zvaigzne Kevins Durants.

“Kad pirmo reizi to izdzirdēju, biju nedaudz apjucis. Kas vispār ir vienradzis – zirgs ar ponija asti? Pēc tam man visu paskaidroja. Durants vienkārši centās pateikt, ka esmu unikāls basketbolists. Bija jauki no viņa dzirdēt ko tādu,” šovā sacīja Porziņģis.

Falons parādīja Porziņģim arī savas kedas, kam uz zoles ir vienradzis, bet noslēdzošajā segmenta minūtē tika apspriesta “Knicks” karsējmeiteņu tēma. Raidījuma vadītājs atklāja, ka spēļu laikā viņam esot grūti neskatīties uz dejotājām. Falons pat piedāvāja latvietim pēc kādas Ņujorkas komandas spēles pirmā puslaika pievienoties viņam un skatīties uz karsējmeiteņu priekšnesumu kopā.

Porziņģis ar 25,8 punktiem vidēji spēlē pašlaik ir NBA piektais rezultatīvākais basketbolists.

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment