Bodibilders ar iesauku “Dream Boy” uzspļāva ārstiem, iedūra sev insulīnu un vēlāk nomira

Sportista mirstīgās atliekas tika atrastas vien trīs dienas vēlāk, tādēļ tiesu ekspertīze spēja nosaukt pat aptuveno nāves iemeslu.

Gents Veikfīlds, kura iesauka bija “Dream Boy” (“Sapņu puika”), trīs dienas nogulēja miris gultā savās mājās, kas atradās Stokā pie Trentas (Anglijā), pirms viņa ķermenis vispār tika atrasts. Tieši šī iemesla dēļ sportista patiesais nāves iemesls līdz šim ir miglā tīts. Ir zināms, ka vīrietis izmantoja insulīnu, lai uzlabotu savu treniņu efektivitāti, tādēļ tuvinieki uzskata, ka tieši tas kļuva par Genta nāves iemeslu.

Gentam bija grandiozi nākotnes plāni: viņš plānoja kļūt par profesionālu cīkstoni ASV. Kādā no treniņiem viņam neveiksmīgi plīsa bicepsa muskulis. Ārsta kļūdas dēļ viņam tā arī neizdevās nostāties atpakaļ uz kājām, tādēļ kompānija WWE, kas darbojas profesionāla restlinga jomā, atteica viņa līgumu. Šis kļuva par iemeslu, kādēļ 2012. gadā Gents iesūdzēja tiesā mediķus, kuru dēļ viņam radās šādas veselības problēmas. Sportists gala rezultātā ieguva milzīgu kompensāciju, taču nenokāra rokas un turpināja trenēties.

Lasi arī: Skolniece uztaisīja pašnāvību pēc tam, kad viņas bijušais draugs nopludināja internetā viņas intīmās fotogrāfijas

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment