Bodibilders ar iesauku “Dream Boy” uzspļāva ārstiem, iedūra sev insulīnu un vēlāk nomira

Lai atjaunotu savu bicepsu, Gents izmantoja steroīdus un insulīnu. Problēmas sākās jau pagājušā gada novembrī, kad viņa draugs teju knapi viņu atdzīvināja pēc tam, kad Gents bija uzņēmis savu hormonu devu.

“Es ieliku viņam mutē cukuru, lai savestu viņu kārtībā. Tas aizņēma aptuveni 30 minūtes, kamēr viņš atguva samaņu. Viņš ne par ko nevēlējās atzīt savu vainu, tādēļ negāja pie ārstiem.”

Traģēdijas dienā Gentam bija sarunāta tikšanās ar draugu, taču viņš tā arī neieradās. Tikai trešajā vīrieša pazušanas dienā viņa kaimiņi iegāja pie viņa istabā un atrada sportista mirstīgās atliekas. Ķermeņa sadalīšanās pakāpes dēļ ārstiem radās grūtības noteikt patieso nāves iemeslu.

Lasi arī: Skolniece uztaisīja pašnāvību pēc tam, kad viņas bijušais draugs nopludināja internetā viņas intīmās fotogrāfijas

“Mēs nespējam noteikt patieso nāves iemeslu. Vai tie bija preparāti, vai dabīga nāve – būtu nepareizi izvēlēties vienu no šiem. Visticamākais, ka viņš neapdomīgi lietoja insulīnu, taču tagad mēs vairs nekad neuzzināsim, kāda bija patiesība.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment