Karaliskie kartupeļu salāti, kas iekaros ikviena vīrieša sirdi. Dāmas, palutiniet savus mīļotos ar šo gardumu – viņi būs sajūsmā!

Dāmas, palutiniet savus vīriešus – pagatavojiet karaliskos kartupeļu salātus! Iemesls var būt ne tikai dzīvesdrauga dzimšanas diena – pasniedzot gardu maltīti arī ikdienā, tu paud rūpes un uzmanību savai otrajai pusītei. Galu galā saņemt no mīļotās sievietes gardu un sātīgu komplimentu ir tik jauki, vai ne?

Karaliskie kartupeļu salāti divās versijās

Saskaņā ar pirmo variantu sīki sagrieztus kartupeļus salātiem izcepam cepeškrāsnī, otrajā – novārām. Abos variantos gatavošana ir ļoti viegla un ātra.

Brīnišķīgās garšas noslēpums ir kartupeļu piedevās. Pirmajā variantā izmantojam aromātisku bekonu, ko apcepam līdz tas kļūst kraukšķīgs, pievienojam pikantas sinepes un sasmalcinātu sīpolu.

Saskaņā ar otru variantu kartupeļiem pievienojam zaļos zirnīšus, kariju, dabīgo jogurtu un olas. Aromāts un garša ir vienreizēja!

Receptes paredzētas 4 porcijām.

1.versijas sastāvdaļas:

1 kilograms sarkano kartupeļu;
3 šķēles bekona;
2 sarkanie sīpoli;
2 ēdamkarotes citrona sulas;
2 ēdamkarotes ūdens;
1 tējkarote pilngraudu sinepju;
1 tējkarote cukura;
Sāls pēc garšas;
Malti melnie pipari pēc garšas;
Pušķītis diļļu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

2.versijas sastāvdaļas:

1 kilograms parasto kartupeļu;
2 ēdamkarotes jogurta;
1 ēdamkarote citronu sulas;
1 tējkarote karija;
Sāls pēc garšas;
Malti melnie pipari;
1 ēdamkarote malta koriandra;
1 sīpols;
4 ēdamkarotes zaļo zirnīšu;
2 olas;
1 ēdamkarote rozīņu;
1 tējkarote maltas paprikas;
Lociņi pēc garšas.

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment