Pašlaik Maestro Raimondam Paulam prātā ir ļoti sāpīga tēma, un viņš jūtas satraukts un neziņā par to, kas notiks nākotnē

Pēdējais laiks Maestro Raimondam Paulam ir bijis grūts, jo pagājušajā gadā aizgāja viņa mīļotā sieva, un arī šogad viņš saskaras ar dzīves izaicinājumiem un grūtībām.

 

Atgādināsim, ka Raimonds Pauls ir ievērojams latviešu komponists, pianists un bijušais politiķis, kurš guvis atzinību ne tikai Latvijā, bet arī Kri**ijā, citās postpadomju valstīs un starptautiski.

Lasi vēl: Milleniāļi un Z paaudze negrib strādāt, vēl jo mazāk strādāt kā vecāki. Darba devēji ceļ trauksmi!

 

Raimonds Pauls ir ieguvis slavu ar vairākām populārām dziesmām, kas ir triumfējušas Mikrofona dziesmu aptaujā ne mazāk kā 11 reizes. Turklāt viņu atpazīst arī kā komponistu teātra izrādēm, filmām (“Vella kalpi”, “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”) un mūzikliem.

 

No 1988. līdz 1993. gadam viņš kalpoja kā Latvijas Republikas Kultūras ministrs. Arī tagad, pēc gadiem, viņš turpina būt aktīvs, radot vairāk nekā 2400 mūzikas kompozīcijas un sadarbojoties ar daudziem pazīstamiem dziedātājiem un mūziķiem.

 

Nesenais laiks bijis smags un sāpīgs maestro Raimondam Paulam, jo viņa sieva Lana Paula no mums ir aizgājusi mūžībā 2023. gada 4. augustā, būdama 84 gadus veca.

 

Viņa bija izteiksmīga sieviete, kura vairāk atvēlēja laiku privātumam, bet tika atpazīta kā Raimonda Paula uzticama atbalstītāja un mīļotā, vienmēr stāvot viņam blakus un sekmējot viņa sasniegumus.

 

Vēzim nevajag dot tukšus solījumus, bet Lauva nedrīkst nonākt parādos; Horoskops 28. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Raimonds Pauls pats stāsta, ka pēc sievas aiziešanas viņa dzīve kļuva vienmuļa un skumja. Tomēr viņš atzīst, ka centies turpināt ikdienas gaitas un ar visiem spēkiem cenšas saglabāt pozitīvu noskaņu. Viņš jūtas priecīgs, ka gandrīz katru vakaru var iziet sabiedrībā un aizmirsties par grūtībām.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Šis gads bija ir sācies ar jaunām situācijām un pārdomām, kas raisa Raimonda Paula prātā vēlmi domāt par nākotni un saprast, ko tas varētu atnest.

Lasi vēl: Brīnišķīga ziņa no komponista Ulda Marhileviča! Cilvēki ar asarām acīs steidzas izteikt viņam labus vārdus
Viņš atklāja, par ko ļoti šobrīd ir uztraucies.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment