Brīnišķīga ziņa no komponista Ulda Marhileviča! Cilvēki ar asarām acīs steidzas izteikt viņam labus vārdus

Šī ir patiesi fantastiska ziņa no komponista Ulda Marhileviča! Cilvēki ar asarām acīs steidzas teikt viņam labus vārdus un izpaudusi pozitīvu attieksmi pret šo slaveno komponistu.

 

Vai Latvijā ir daudz mūziķu, kuri komponē mūziku?

 

Jā, Latvijā ir diezgan daudz komponistu, kas ir saglabājuši valsts bagāto mūzikas tradīciju un veido jaunas un inovatīvas skaņdarbu kolekcijas.

 

Latvijā ir slaveni un starptautiski atzīti komponisti, piemēram, Pēteris Vasks, Raimonds Pauls, Jānis Mediņš un citi, arī jauni talanti, kuri veido un paplašina latviešu mūzikas skatu.

 

Latvijas komponisti ir daudzveidīgi gan pēc savas specializācijas, gan pēc mūzikas žanriem, ko tie pārstāv. Daži ir koncentrējušies uz klasisko mūziku, bet citi ir aktīvi arī populārā, elektroniskā un eksperimentālā mūzikā. Šāda daudzpusība padara Latviju par mūzikas zemi ar bagātu un daudzveidīgu komponistu kopienu.

Taču šobrīd ir jāpiemin kāda priecīga ziņa komponista Ulda Marhilēviča dzīvē.

 

 

Uldis ir raksturots kā cilvēks ar spēcīgu raksturu, kurš veiksmīgi risina un izlīdzina dažādas situācijas. Lai gan šis apraksts varētu šķist nedaudz pārspīlēts, jo viņš ir dzīvojis kopā ar savu sievu Janu jau no jaunības, kas ir retums mūziķu vidū.

Lasi vēl: Tavas mājas pagalmā ciemojas stārķis. Ko tas nozīmē un ko var gaidīt tuvākajā nākotnē

Šis saiknes stiprinājums ģimenē var būt mantojums no Ulda mātes Emas, kura kopā ar Ulda tēvu Stefanu Marhileviču dzīvoja 55 gadus, un vēl trīs mēnešus ilgāk. Uldis skolotāju uzskata par Raimondu Paulu, kurš ir bijis liels viņa iedvesmas avots.

Kāpēc vārīti kartupeļi ir pelēki vai ūdeņaini, bet cepti kartupeļi salipuši? Kļūdas, ko pieļauj gandrīz visi

 

Pauls vienmēr uzstāj, ka, ja Di*vs ir apveltījis ar spēju spēlēt džezu, tad tas ir dāvana, kas ir jānovērtē. Pirms gadiem viņš pat dibināja grupu “Remix”, kas sākumā bija draugu pulcēšanās bērnības laikos, bet tagad to ir ierakstījis ērtos video klipos un aprakstījis pat grāmatā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Tomēr kāpēc cilvēki tik ļoti priecājas par Marhilēviču un viņa jaunākajiem dzīves notikumiem? Šis ir patiešām apbrīnojami! Lasiet tālāk…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment