Pašlaik Maestro Raimondam Paulam prātā ir ļoti sāpīga tēma, un viņš jūtas satraukts un neziņā par to, kas notiks nākotnē

 

Maestro pirms jau kāda laika atklāja intervijā savas pašreizējās emocijas un to, kā viņam ir jātiek galā ar tām paša spēkiem. Viņš atzīst, ka ir tēma, kas viņu ļoti nomāc un liek uztraukties par turpmāko nākotni.

Kādā intervijā viņam uzdeva, vai viņš meklēs jaunu partneri, un viņš atbildēja kategorisku – nē. Viņš skaidroja, ka viņs savā vecumā nejūt vajadzības pēc jaunām attiecībam un tas nav viņa dzīves mērķis pašreizējā brīdī.

Viņš smejās, minot, ka, ja nu kāda dāma parādītos, tad iespējams, citi teiktu, ka viņa klātbūtne viņam ir svarīga tikai tādēļ, ka viņš ir bagāts. Tomēr viņš uzsvēra, ka šāda veida uzmanība viņam nav nepieciešama.

Šīs 6 pazīmes norāda, ka vīrietis jūs vairs nemīl un vēlas izbeigt attiecības

Tomēr viņu ļoti uztrauc kāda lieta, kas viņu nomoka naktīs.

 

Šobrīd Raimondam Paulam nav sūdzību un viņš dara visu iespējamo, lai dzīvotu pēc labākās spējas. Tomēr viņu moka nomāktība par savām mazmeitām, un viņš vēlētos redzēt, kā viņas panāk stabilitāti un izveido savu ceļu nākotnē.

Lasi vēl: Stāsts par garšīgāko boršču pasaulē: “Leģendārā zupa, kas satuvina cilvēkus…” (+recepte)

 

Viņš uzsvēra, ka nav nepieciešams steigties ar ģimenes dibināšanu, bet gan ieteica koncentrēties uz darbu un pašu sevis nodrošināšanu, izmantojot pašu nopelnītus līdzekļus.

 

 

Paulam ir skaidrs, ka pašreizējā situācija ir stabila, taču viņš rūpējas par to, kā viņa mazmeitas turpinās dzīvot, kad viņš vairs nebūs pieejams viņām, un kad viņš pats aizies no šīs pasaules.

 

Anna, talantīgā komponista mazmeita, atzīst, ka viņa nekad nav bijusi spiesta apgūt mūziku, kaut gan tagad viņai par to ir nedaudz žēl. Bērnībā viņai bija izvēle, un Anna nejuta interesi iesaistīties mūzikas aktivitātēs. Mātes centieni aizvest uz klavieru nodarbībām izrādījās neveiksmīgi, jo Anna uzskatīja, ka tas ir grūti un neinteresanti.

 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Annas vecāki viņai ļāva brīvi izvēlēties, vai viņa vēlas apgūt mūziku, un tā rezultātā viņas muzikālā izglītība nonāca strupceļā. Tagad Anna domā, ka būtu patīkami būt prasmīgai kādā mūzikas instrumentā, pat vienkārši, spēlējot klavieres priekam, līdzīgi kā viņas māsa. Neraugoties uz savu mīlestību pret mūziku, Anna uzskata, ka viņai nav laba balss, tāpēc viņa dzied tikai sev.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment