Šīs 15 gadīgās skolnieces pašnāvību ir traģisks atgādinājums visām meitenēm

15 gadus vecā Karīna Saifere Oliveira no Nova Andradinas, Brazīlijā, pēc nodarbībām skolā izdarīja pašnāvību.

Meitene sadzirdēja, ka viņas bijušais draugs esot nopludinājis internetā viņas intīmās fotogrāfijas, kuras meitene sūtījusi savam draugam, būdama ar viņu vēl attiecībās. Diemžēl meitene nespēja izturēt šādu pazemojumu.

Četrpadsmit gadu vecumā meitene tikās ar 17 gadus vecu puisi, kurš, pēc baumotā, arī izplatījis viņas kailfoto internetā. Tas kļuva par daudzu joku pamatu, kā arī iemeslu, kādēļ Karīna dienu no dienas tika apsmieta. Lieki pieminēt, ka meitene tikusi apsmieta un aizskarta klasē jau agrāk: par viņu bieži ņirgājās, reizēm pat sita. Vecāki plānoja meitu pārvest uz citu mācību iestādi, taču nepaguva to izdarīt laikus.

Šī gada 7. novembrī Karīna palūdza skolotājiem atprasīties no tās dienas atlikušajām mācību stundām. Pāris stundas pirms incidenta Karīna vēl sarakstījās ar māti un neizrādīja nekādas nemiera pazīmes. Vēlāk sieviete centās sazvanīt savu meitu, taču viņai tās tā arī vairs nebija izdevies. Kad māte atnāca mājās, viņa pamanīja mājas otrā daļā guļam meitas ķermeni bez jebkādām dzīvības pazīmēm.

Ņirgāšanās par meiteni turpinājās arī pēc viņas nāves, jo nākošajā dienā internetā parādījās meitenes mirstīgo atlieku bildes. Māte nesaprot, kā tas vispār varēja notikt, jo notikuma vietā atradās tikai policija. Pašlaik notiek policijas izmeklēšana un tiek noskaidrots, vai Karīnas bijušais draugs tiešām ielicis viņas atkailinātās fotogrāfijas internetā.

Psihologi atgādina, ka mūsdienās arvien vairāk bērnu un jauniešu savā starpā apmainās ar saviem kailfoto. Šī ir bīstama tendence, un speciālisti aicina to NEDARĪT, jo tādējādi jūs sevi pakļaujat riskam – foto vienmēr var tikt nopludināts! Īpaši sāpīgi tas ir tieši meitenēm, kurās šādus gadījumus uztver daudz smagāk. 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment