Bērndārznieks audzinātājai atklāj par problēmām ģimenē un viņa izdara ko pavisam negaidītu…

54 gadus vecā Nensija Blēra strādā par audzinātāju kādā bērnudārzā Aiovā, ASV. Šī mīļā un gādīgā sieviete ar visu sirdi un dvēseli mīl savu darbu un darītu visu, lai tikai viņas audzēkņi justos laimīgi.

Reiz Nensija pamanīja, ka puika, no viņas grupiņas – 4 gadus vecais Kemdens uzvedas kaut kā dīvaini. Sieviete nolēma aprunāties ar viņu, lai noskaidrotu, kas par lietu.. Tajā brīdī zēns izstāstīja kaut ko tādu, kas lika viņas sirdij sažņaugties. Sieviete saprata, ka ir nepieciešams rīkoties, un pēc iespējas ātrāk.

Kā izrādījās Kemdena tētis, 34 gadus vecais Darelds Petersons, ir ļoti slims. Sapratusi, cik ļoti sarežģītā situācijā atrodas šis vīrietis, audzinātāja satraucās ne pa jokam. Tobrīd viņa izlēma, ka viņai jāsazinās ar puikas tēvu.

Dareldam bija nopietnas problēmas ar nierēm, līdz ar to tās funkcionēja tikai par 20%. Periodā, kad tēvs tika ārstēts ar dialīzi, viņš izskatījās tik nomocīts, ka mazais Kemdens, ieraugot savu tēti, bija ļoti nobijies.

Nensija bija nolēmusi darīt visu iespējamo, lai palīdzētu mazā zēna ģimenei. Droši vien jūs domājat, ka viņa piedāvāja savu palīdzību mājas solī, ēdiena gatavošanā, puikas auklēšanā vai citās ikdienas rūpēs. Nē, Nensija bija izlēmusi darīt ko stipri vairāk!

Lasi vēl: 3 bērnu mamma atklāj, kāpēc jāļauj dēliem apdāvināt savas mammas jau no agra vecuma

Pāršķir lapu, ja vēlies lasīt tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment