Bērndārznieks audzinātājai atklāj par problēmām ģimenē un viņa izdara ko pavisam negaidītu…

Viņa iedāvāja Dareldam vienu no savām nierēm.

Vīrietis neticēja savām ausīm, neskatoties uz to, ka tobrīd pat nebija nekādas garantijas, ka Nensijas niere viņam varētu derēt. Un tad notika vēl viens brīnums – sieviete izrādījās ideāls donors. Vienīgais, kas bija atlicis darāms – uzlikt parakstus uz pāris dokumentiem.

„Es biju tik ļoti norūpējusies par šo gadījumu. Biju sajūsmā no domas, ka es varētu palīdzēt! Ja mana niere nebūtu derējusi transplantācijai,  es nezinu kā vispār varētu dzīvot tālāk ar šo apziņu,”- atceras sieviete.

Kemdena tētis bija satriekts un aizkustināts par šo negaidīto piedāvājumu no Nensijas. Tas taču vārētu glābt viņa dzīvību!

„ Tas ir vienkārši neticami! Vairums cilvēku gadiem gaida rindā orgānus transplantācijai. Es ļoti vēlētos, lai pasaulē būtu vairāk tādu cilvēku kā Nensija. Viņa deva man otru iespēju dzīvot”,- intervijā stāsta Darelds.

Uzzinājuši, ka Nensija ir derīgs donors, Darelds un visa Petersonu ģimene sarīkoja viņai pārsteigumu. Viņi negaidīti ieradās bērnudārzā ar milzīgu rožu pušķi un tonnām pateicības vārdu. Kemdens bija septītajās debesīs no laimes, kad saprata, ka viņa tētis nekur nepazudīs!

Dažreiz šķiet, ka mūsu pasaule ir pilna ļaunuma. Bet patiesībā labi cilvēki ir visapkārt, kas ir gatavi padod roku nelaimē nokļuvušajiem. Gribētos ticēt, ka tādi kā Nensija, kļūs tikai vairāk, jo mēs visi taču varētu mācīties ne tikai no kļūdām, vai ne?

Lasi vēl: 3 bērnu mamma atklāj, kāpēc jāļauj dēliem apdāvināt savas mammas jau no agra vecuma

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment