Bērni pie viņa mājās sagaida savu pēdējo stundiņu un visi ir viņam pateicīgi par to! Lūk, šī seniora stāsts

62-gadus vecais Muhameds Bziks ir Losandželosā diezgan populāra personība. Nē, viņš nav vietējais oligarhs, un nav arī aktieris. Aiz šī spēcīgā, bārdainā draudīgās ārienes slēpjas neticami laba sirds. 20 gadus no vietas Muhameds kopj neārstējami slimus bērnus.

Viņš uzņem pie sevis mājās pamestus bērnus, kurus sagaidīja nāve pilnīgā vientulībā slimnīcas gultā. Bet, pateicoties Muhamedam, viņi pirmo reizi dzīvē izjūt patiesu mīlestību un rūpes.

Kopt slimos bērnus vīrietis sāka kopā ar savu sievu vēl 1980.-to gadu beigās. Pirms 15 gadiem viņš kļuva par atraitni, bet savu cēlsirdīgo darbību nepameta.

Muhameda mājā dzīvo ne tikai pieņemtie bērni. Viņa patstāvīga palīdzība ir vajadzīga arī 19 gadus vecajam dēlam Adamam. Jaunais puisis ir invalīds. Viņš cieš no patoloģijas, kas padara kaulus trauslus un vājus.

Tagad vīrietis rūpējas par sešus gadus vecu paralizētu un kurlmēmu meitenīti. Viņš ir viens no nedaudzajiem Kalifornijā, kurš ir pilnvērtīgi sertificēts strādāt ar bērniem-invalīdiem.

Ārsts, kas mazulīti uzrauga kopš dzimšanas, stāsta, ka viņa ir dzīva tikai, pateicoties Muhameda pūliņiem. Padzīvojušo musulmani sauc par eņģeli.

20 gadu laikā Muhameds ir dāvājis rūpes un mīlestību vairāk nekā 80 bērniem. Kad viņam pajautāja, kāpēc viņš to dara, vīrietis atbildēja, ka katram bērnam ir vajadzīga mīloša ģimene. Viņš pūlas bērnu dēļ, uzskatot katru pieņemto mazuli par savu paša bērnu.

Ārsti, kuri Muhamedu pazīst, sauc viņu par “cilvēku ar milzīgu sirdi”. Viņa pūles ir nenovērtējamas. Viņš palīdz bērniem viņu pēdējās dienās. Tieši tā arī izskatās īsta varonība!

Lasi vēl: Sirdi plosošs stāsts par to, kā izvērtās 4 gadus vecā Aleksandra dzīve bērnu namā – viņu pameta 2 ģimenes

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment