Jaunais Toyota Yaris – adrenalīna deva Taviem ikdienas braucieniem

Jaunajam Yaris piemīt “lipīga” aura. Tam ir izteiksmīgs virsbūves krāsu klāsts, enerģiskas kontūras un stilīgs aprīkojums, kas dāvā ne tikai mierpilnu un komfortablu braukšanas pieredzi, Yaris dabiskie talanti jebkuru rutīnas maršrutu padarīs par enerģijas un dzīvesprieka pilnu piedzīvojumu.

Enerģijas lādiņš
Jaunais Toyota Yaris Hybrid ir gan atsvaidzinošs, gan enerģizējošs, gan kluss, bezrūpīgs, inteliģents un uzticams. Izpēti pilsētu, līdz pat 50% laika braucot vienmērīgajā elektriskajā režīmā bez iepriekšējas uzlādes, un pārverst ikvienu braucienu!


Pārliecinātība stresa situācijās
Jaunā Toyota Yaris standarta aprīkojums ietver Toyota Safety Sense drošības tehnoloģiju komplektu. Aktīvās tehnoloģijas ļauj Tev braukt ar pārliecību pat visintensīvākajos braukšanas apstākļos. Pilsētā vai uz šosejas – lai kādus šķēršļus ceļš liktu Tavā priekšā, Tu vienmēr vari paļauties uz to, ka Yaris ir gatavs visam.

Stils, kas dāvā enerģiju
Toyota Yaris enerģiskās kontūras un stilīgais dizains ne vien nodrošina komfortablus un relaksētus braucienus, bet dāvā arī stilu, kas uzlabo omu pēc katra brauciena. Toyota Yaris dāvā izsmalcinātību, komfortu un kontroli ikvienā braucienā. Tā saskaņotais multimediju sistēmas, inovatīvā TFT daudzfunkcionālā displeja un 3 spieķu ādas stūres stils dāvā plūstošu, ergonomisku dizainu.

Rakstu iesaka –
Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment