Bērnības laulība ar savu izvarotāju: sieviete, kuru piespieda precēties 11 gados, stāsta par savu dzīvi

Tagad, būdama pieaugusi, viņa cer panākt bērnu laulību aizliegšanu ASV.

11 gadu vecumā Šerija nemaz īsti nesaprata, ko nozīmē laulības.

“Mana mamma man vaicāja, vai es vēlos precēties,” viņa stāsta, “Un es teicu, es nezinu, kas ir laulība, kā man jāuzvedas kā sievai? Viņa sacīja, nu, laikam tev nāksies vienkārši precēties.”

Kaut arī valdības darbinieks nepiekrita mazo meiteni salaulāt, viņas ģimene devās pie apgabala klerka, kurš izsniedza laulības apliecību. Par nelaimi, Floridas štatā tad nebija un vēl tagad nav minimālā vecuma, kas cilvēkam jāsasniedz, lai varētu laulāties. Šerija cer to mainīt ar savu stāstu.

Pirms viņu laulība visbeidzot izjuka, Šerijai un viņas vīram kopā dzima deviņi bērni. Šerija negāja uz skolu, ar grūtībām apmaksāja izdevumus un nesaņēma palīdzību no sava vīra bērnu audzināšanā. Viņa stāsta, ka laiku pa laikam viņš pat esot pametus viņus visus vienus. Tā kā Šerija nespēja pati sevi uzturēt, viņa jutās bezpalīdzīga un nespējīga aiziet.

Lasi vēl: Atklāts attēls ar meiteni no šausminošas seksa verdzeņu izsoles Irākā (+FOTO)

“Tu nevari dabūt darbu, nevari nopirkt auto, nevari nokārtot vadītāja apliecību, nevari parakstīt līgumus,” viņa saka. “tad kāpēc atļaut kādam precēties tik mazā vecumā?”

Florida ir viens no 27 ASV štatiem, kuros jebkura vecuma bērniem atļauts laulāties ar vecāku atļauju. Kaut arī pēc Šerijas stāsta Floridā tika izvirzīts likumprojekts par šī likuma mainīšanu, tas cieta neveiksmi.

Avots: viralnova.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment