JEBKURA piemērota trauka iekšpusi izklāju ar pārtikas plēvi. Es ņemu parastu dziļu bļodu. Visbiežāk šādu kūku gatavoju laukos, un tur man nav īpašu kūku trauku. Izsmērēju šokolādes “mīklu”, izlīdzinu ar lāpstiņu un ieliku ledusskapī sastingt. Es parasti atstāju ledusskapī uz trīm stundām.
Kad sacietē, var izņemt no veidnes. Tas ir ļoti viegli izdarāms. Vajag tikai satvert plēves maliņu un kūka “uzlēks” uz šķīvja.
Dekorē ar kakao pulveri un ogām.
VIDEO:
Tas ir viss! Kūka ir nedaudz līdzīga šokolādes desas receptei, bet tikai pēc izskata. Garša ir pavisam cita! Kūka sanāk mēreni salda ar krēmīgu garšu un riekstiem. Un “super šokolādes”! Ja vēlas, kūkai var pievienot žāvētas plūmes vai ķiršus – arī sanāk ļoti garšīgi.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Vīrs ļoti priecīgs, kad es vakariņās gatavoju kartupeļu sacepumu, šis gardums pie mums tiek apēsts, nepaspējot atdzist!
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Labi zināmais žurnālists Streips pārsteigts par savas pensijas apmēru
- Cik bieži patiesībā vajadzētu izslēgt vai restartēt mobilo tālruni
- Cilvēki, kuri gūst panākumus gandrīz visā, ko uzsāk, parasti praktizē šos 5 ikdienas ieradumus
- Kādreiz biju rīdziniece, tomēr dzīve piespieda pārcelties uz sen aizmirstu Latvijas ciematiņu: ”Grūti par to runāt”
- Kāda Preiļu veikaliņa darbiniece atklāja kāpēc tieši pārdevējas sver preci, bet jūs to nevarat – šeit ir savs mērķis
- Kā atpazīt cilvēkus, ar kuriem labāk ievērot distanci: 3 skaidras pazīmes










