JEBKURA piemērota trauka iekšpusi izklāju ar pārtikas plēvi. Es ņemu parastu dziļu bļodu. Visbiežāk šādu kūku gatavoju laukos, un tur man nav īpašu kūku trauku. Izsmērēju šokolādes “mīklu”, izlīdzinu ar lāpstiņu un ieliku ledusskapī sastingt. Es parasti atstāju ledusskapī uz trīm stundām.
Kad sacietē, var izņemt no veidnes. Tas ir ļoti viegli izdarāms. Vajag tikai satvert plēves maliņu un kūka “uzlēks” uz šķīvja.
Dekorē ar kakao pulveri un ogām.
Tas ir viss! Kūka ir nedaudz līdzīga šokolādes desas receptei, bet tikai pēc izskata. Garša ir pavisam cita! Kūka sanāk mēreni salda ar krēmīgu garšu un riekstiem. Un “super šokolādes”! Ja vēlas, kūkai var pievienot žāvētas plūmes vai ķiršus – arī sanāk ļoti garšīgi.
Lasi vēl: Vīrs ļoti priecīgs, kad es vakariņās gatavoju kartupeļu sacepumu, šis gardums pie mums tiek apēsts, nepaspējot atdzist!
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā svētdienās nedrīkst uzkopt māju, slaucīt grīdu un mazgāt veļu: ticējumi, kam ticēja mūsu senčiby Laura Andersone
- Salāti “vitamīnu bumba” – šoruden tie aizstās jums gan pusdienas, gan vakariņas: sātīgi un vienkāršiby Laura Andersone
- No oktobra nekas vairs nebūs tā, kā agrāk – Latvijas iedzīvotāju naudas pārskaitījumi pakļauti jaunai kārtībaiby Sandra Vīgante