JEBKURA piemērota trauka iekšpusi izklāju ar pārtikas plēvi. Es ņemu parastu dziļu bļodu. Visbiežāk šādu kūku gatavoju laukos, un tur man nav īpašu kūku trauku. Izsmērēju šokolādes “mīklu”, izlīdzinu ar lāpstiņu un ieliku ledusskapī sastingt. Es parasti atstāju ledusskapī uz trīm stundām.
Kad sacietē, var izņemt no veidnes. Tas ir ļoti viegli izdarāms. Vajag tikai satvert plēves maliņu un kūka “uzlēks” uz šķīvja.
Dekorē ar kakao pulveri un ogām.
Tas ir viss! Kūka ir nedaudz līdzīga šokolādes desas receptei, bet tikai pēc izskata. Garša ir pavisam cita! Kūka sanāk mēreni salda ar krēmīgu garšu un riekstiem. Un “super šokolādes”! Ja vēlas, kūkai var pievienot žāvētas plūmes vai ķiršus – arī sanāk ļoti garšīgi.
Lasi vēl: Vīrs ļoti priecīgs, kad es vakariņās gatavoju kartupeļu sacepumu, šis gardums pie mums tiek apēsts, nepaspējot atdzist!
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Vai nākošnedēļ stiprais lietus mitēsies vai tomēr turpināsies: ar pirmajām laika ziņu prognozēm klajā nākuši Latvijas meteorologiby Laura Andersone
- Mazumtirgotāji ir gatavi gaidāmajām izmaiņām alkohola tirdzniecībā: ”Iespējams nāksies kādu veikalu slēgt uz dienu”by Sandra Vīgante
- “Guļam atsevišķi, runājam mazāk” – 3 vīrieši atklāj savus laulības ilgdzīves noslēpumusby Rinalds Bergmanis