Bez jokiem, šis ir kulinārijas hits. Tavi viesi būs sajūsmā par vistu alū

Vista un alus ir dīvaina kombinācija, bet tā šķiet tikai no pirmā acu uzmetiena. Vistas gatavošana šādā veidā ir ļoti vienkārša, un rezultāts jūs pārsteigs ar izsmalcinātību. Tāpēc piedāvājam neparastu recepti, kas kļūs par īstu kulinārijas hītu. Šī ir lieliska iespēja gan romantiskām vakariņām, gan svētku galdam.

Vista alū

Sastāvdaļas:

  • 4 vistas kājas
  • 0,33 l alus
  • 1 sīpols
  • pipari un sāls – pēc garšas
  • 3 ēdamkarotes olīveļļa

Pagatavošana:

Nomazgājiet un nosusiniet vistas kājas. Sīpolu smalki sagriež un apcep karstā eļļā. Tad pievienojiet tur vistas kājas un apcepiet tās no abām pusēm. Neuztraucieties, sīpols nepiedegs – tas vienkārši sautēsies alū un kļūs par mērces sastāvdaļu, gandrīz karamelizēsies.

Pievienojiet vistai sāli un piparus. Pēc tam, kad kājas ir apceptas, pievieno pus pudeli gaišā alus, pannai uzliek vāku un vistu vāra uz lēnas uguns 40 minūtes.

Gatavojot šo ēdienu, māju piepilda tikko ceptas maizes smarža, ļoti pikanta un smaržīga. Pēc 40 minūtēm pievienojiet atlikušo alu vistas gaļai un uz lēnas uguns vāra. Periodiski apgrieziet kājas.

Tas patiesībā arī viss. Ēdiens ir gatavs! Vistas gaļu var pasniegt ar rīsiem, dārzeņiem, kartupeļiem, makaroniem vai jebko, kas labāk patīk. Vistas gaļa garšo labāk, kad to pasniedz karstu, bet tā garšo pārsteidzoši labi arī auksta.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment