Bez pajumtes palikušais Mančestras terorakta varonis par savu labo sirdi saņēmis dāsnu atalgojumu

Viņš steigšus nonāca koncertu halles priekštelpā , kur vīrieti šokēja apkārt esošās notikuma sekas – tās bija šausmas un iznīcība. Viņš ievēroja no telpām ārā skrienošus, asinīm klātus bērnus, aiz kuriem uz grīdas mētājās nekustīgu līķu kaudze, netālu bija dzirdamas arī mammu vaimanas…

Stīvens steidzās palīgā visiem, kam vēl spēja palīdzēt. Nometoties uz ceļiem pie ievainotiem bērniem viņš palīdzēja tiem no sejas noslaucīt asinis un izņemt no ķermeņa tur nonākušās stikla lauskas un naglas.

“Tur bija daudz bērnu, kuri bija klāti asinīm – viņi raudāja un kliedza. Mēs no viņu ķermeņiem izvilkām tur sprādziena laikā nonākušās naglas un stikla lauskas, kādai meitenītei tās bija iedūrušās arī sejā,” Stīvens skaidroja ITV žurnālistiem.

Drīz vien intervija ar Stīvenu kļuva visai populāra internetā, daudzi cilvēki bija gatavi sniegt Džounsam palīdzību, lai viņš atkal spētu dzīvot normālu dzīvi. Bija skaidri redzams, ka labsirdīgais vīrietis piedzīvojis grūtības.

Greiemu Seddonu tik ļoti aizkustināja Džounsa rīcība, ka viņš nekavējoties izveidoja vīrietim finansējumu vākšanas kampaņu vietnē JustGiving, ar mērķi palīdzēt vīrietim “nostāties uz kājām”.

Lai arī Seddons norādīja, ka viņa mērķis ir savākt Džounsam aptuveni 300 Lielbritānijas mārciņas (350 eiro), viņš bija pārsteigts, ka cilvēki neticami īsā laika periodā šim varonim saziedoja vairāk kā 34 000 Lielbritānijas mārciņu (40 000 eiro), pārsteidzoši, ka šī summa ir par 11 464% lielāka nekā sākotnēji norādītā.

Seddons nebija vienīgais, kurš ievēroja Džounsa darbības, futbola kluba “West Ham United” priekšsēdētājs Deivids Salivans un viņa dēls Deivids Salivans Juniors arī vēlējās palīdzēt bez pajumtes palikušajam vīrietim.

Ar sociālas saziņas vietnes Twitter palīdzību pāris stundu laikā viņiem izdevās uzzināt Džounsa esošo atrašanās vietu, kā arī piedāvāt viņam bezmaksas dzīvojamās telpas veselu sešu mēnešu garumā, kā arī papildus naudas summu ikdienā nepieciešamajai iztikai, līdz viņš spēs atrast darbu.

Beidzot bezpajumtniekam ar plašo sirdi, kurš liktenīgajā vakarā bija tik daudzu cilvēku varonis būs iespēja sakārtot savu dzīvi, pateicoties cilvēkiem, kuri spēja ielūkoties dziļāk par viņa ārējo izskatu.

Lasi vēl: Glābēji izglābj suni, kurš starp akmeņiem bija iestrēdzis 9 dienas!

Avots: shared.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment