Biezs krējuma krēms no jebkura skābā krējuma, bez biezinātājiem. Krēms jebkuras taukvielas krējuma kūkai. Kā krēma krējumu nosvērt un saputot

Skābais krēms ir viens no vienkāršākajiem un pieejamākajiem konditorejas izstrādājumu pildījumiem. Turklāt tas attiecas gan uz sastāvdaļu komplektu, gan uz gatavošanas tehnoloģiju. Iespējams, tāpēc skābā krējuma lietošana ir tik izplatīta.

Visbiežāk skābo krēmu gatavo biskvīta kūkām, medus kūkām, saldajam krējumam, kūku pildījumam.

SASTĀVDAĻAS

Skābais krējums 15-25% (kā jums ir)
pūdercukurs – 500 gr. ņem 100 gramus skābā krējuma. pūdercukurs (vai pēc garšas!)

SOLI PASOLI RECEPTE AR FOTO

Panākumu atslēga, gatavojot sulīgu, biezu un garšīgu skābo krējumu kūkām un desertiem, ir svaigs, bezskābes skābais krējums. Turklāt tas ir skābs krējums, nevis skābā krējuma produkts. Dabiskums ir pirmais nosacījums. Otrais nosacījums ir skābā krējuma tauku saturs. Jums vajadzētu ņemt treknāko skābo krējumu, ko atrodat savos veikalos.

Šonedēļ sinoptiķi steidzās pavēstīt jaunāko laika prognozi; sen tā nebūs bijis

Protams, vislabāk ir ņemt mājās gatavotu pilna tauku satura skābo krējumu. Ideālā gadījumā tas ir 30-35%, bet ar šādiem procentiem jūs bieži neredzat skābo krējumu pilsētas lielveikalu plauktos. Šodien man ir 20% skābs krējums.

Trešais svarīgais nosacījums ir cukura vietā izmantot pūdercukuru, jo… Cukurs atšķaida krējumu. Šeit jūs varat izvēlēties vienkārši samalt nepieciešamo cukura daudzumu kafijas dzirnaviņās vai blenderī līdz pūdercukura stāvoklim, vai arī ņemt veikalā nopērkamo pulveri.

Un vēl viens nepieciešams īpaši svarīgs nosacījums  garšīgam pūkainam krēmam ir… par šo nosačijumu tālāk rakstā plus viss apraksts soli ap solim.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment