Biezs krējuma krēms no jebkura skābā krējuma, bez biezinātājiem. Krēms jebkuras taukvielas krējuma kūkai. Kā krēma krējumu nosvērt un saputot

 

Laba krēma nosacījums ir skābā krējuma temperatūra. Pēc analoģijas ar biezo krējumu, jums ir jāsaputo tikai ļoti vēss skābais krējums.

Nu, tagad pats gatavošanas process. Vispirms mums ir nepieciešams nosvērt skābo krējumu. Tiem, kas nezina, kā nosvērt skābo krējumu, es jums pastāstīšu sīkāk.

Ņemam dziļu trauku (es izmantoju bļodu no miksera), ņemam sietu vai caurduri, uzliekam tīru marli, salocītu vismaz 4 kārtās vai biezu lina dvieli.

Virsū uzklāj mūsu skābo krējumu un sasien marles galus.

Iegūtajā mezglā ievietojam lāpstiņu, noņemam caurduri un pakarinām to tieši virs bļodas vai augstas pannas.

Skābā krējuma marle nedrīkst sasniegt dibenu.

Kad skābais krējums ir suspendēts, šķidrums tiek noņemts efektīvāk nekā tad, ja skābais krējums vienkārši gulstas uz sieta. Sūkalas nekavējoties sāk atdalīties.

Šo struktūru liekam ledusskapī uz vismaz 6 stundām, un vislabāk atstāt uz nakti vai pat uz dienu, galvenais likt ledusskapī, lai neperoksidējas skābais krējums.

Noteikti periodiski iztukšojiet uzkrātās sūkalas;

Ja nosver skābo krējumu, tad, kā likums, tas jāņem par 20-30% vairāk, nekā prasīts receptē. Tā kā pēc sūkalu izzušanas gatavā produkta svars samazināsies. Šajā gadījumā es paņēmu 900 gr. skābs krējums, pēc sūkalu notecināšanas 6 stundas man paliek 720 grami. biezs skābs krējums.

Tagad saputo auksto skābo krējumu tāpat kā saldo krējumu.

Un pakāpeniski pievienojiet pūdercukuru. Ja pūdercukurā ir saspiesti kunkuļi, tad tas ir jāizsijā, sadalot visus kunkuļus.

Tradicionāli skābā krējuma un pūdercukura attiecība ir divi pret vienu. Tas ir, ņem vienu daļu pūdercukura divām daļām skābā krējuma. Man tas ir par saldu, es lieku mazāk.

Lasi vēl: Mana sieva un meita katru dienu pieprasa šo kabaču recepti.

Starp citu, saldajam krējumam un pūdercukuram varat pievienot nedaudz sausā krējuma vai piena pulvera, iegūsiet vēl biezāku un gaisīgāku skābo krējumu.

Tāpat kā ar putukrējumu, pastāv risks, ka skābais krējums sāks sabiezēt pārspīlēt – labāk apstāties.

Šis krēms izrādās ļoti maigs ar skābam krējumam raksturīgu vieglu skābumu. Daudziem šī iespēja patīk pat vairāk nekā putukrējums.

Šo krēmu var izmantot ne tikai kūku slāņošanai un konditorejas izstrādājumu pildīšanai, tas ir piemērots pat vienkāršiem dekoriem.

Protams, no tā nevar izgatavot ziedus un rozes, taču ir pilnīgi iespējams iestādīt pamata apmales.

Šo pūkaino skābo krējumu var izmantot arī vienkārši kā desertu.

Ticiet man, ja izpildīsiet visus iepriekš minētos nosacījumus, jūsu skābais krējums noteikti izrādīsies biezs un pūkains.

Lasi vēl: Kāpēc jūs nevarat turēt mājās naudas koku: 3 svarīgi iemesli

Bet, ja pēkšņi kaut kas noiet greizi un krēms nesabiezēs, tad pāris paciņas biezinātāja tavu krēmu izglābs jebkurā gadījumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment