Bijušais policijas detektīvs atklāj, kurš esot nogalinājis Tupaku Šakuru

Bijušais policijas detektīvs, Gregs Kadings apgalvo, ka tieši reperis P. Diddy, jeb Šons Kombss ir vainojam Tupaka nāvē, tieši viņš ir pasūtījis viņa slepkavību. Tupaks Un Diddy esot bijuši iesaistīti karā starp austrumu un rietumu krasta reperiem.

Kristofers Voless jeb Biggie Smalls, tuvs P Diddy draugs, tika nogalināts 6 mēnešus vēlāk, atriebjot Tupaka nošaušanu, tā uzskata izbijušais detektīvs, kurš pagātnē vadīja speciālo uzdevumu vienību, kas izmeklēja šīs slepkavības.

No kreisās uz labo: Tupaks Šakus, P. Diddy, Biggy Smalls

Kadings jaunajā dokumentālajā filmā atklāj, ka Diddys nolīga Crips bandas locekli Dveinu Kītu Deivisu jeb Keffe D, lai nošautu Šakuru un viņa menedžeri Suge Knight, par vienu miljonu dolāru.

30DB962200000578-3430967-image-a-32_1454560869921
Tupaks Šakurs un Suge Knight

Bet naktī kad notika apšaude, patiesībā Keffe D brāļa dēls Orlando “Baby Lane” Andersons esot bijis tas, kas nošāva 25. gadus veco reperi.

P. Diddys protams noliedz šīs baumas un uzskata, ka viss detektīva teiktais esot fikcija.

Laiks rādīs, kā bija patiesībā, jo tā vienmēr nāk gaismā, iespējams, kādreiz uzzināsim, vai tiešām P. Diddys ir pasūtījis Tupaka slepkavību vai varbūt slavenais reperis patiesībā ir dzīvs un kādreiz atkal parādīsies, kā to gaida viņa fani? Kas to lai zina.

 

Izmantotie materiāli:

wikipedia.org

dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment