Bijušie McDonald’s darbinieki atklāj trikus, kā tiek krāpti klienti

Reddit mājaslapas lietotāji painteresējās pie bijušajiem ātrās ēdināšanas iestādes darbiniekiem par to, vai viņiem ir nācies kādreiz krāpt klientus. Bijušie darbinieki atklāja, ka ir veids, kā iespējams vizuāli palielināt frī kartupeļu daudzumu iepakojumā.

Kāds lietotājs, kurš labprāt vēlējās palikt anonīms, atklāja, ka tad, kad viņš strādājis ātrās ēdināšanas restorānā McDonald’s, viņš tika speciāli apmācīts, kā pareizi saspiest kartona iepakojumu, lai izskatītos, ka iepakojums ir pilns ar frī kartupeļiem. Pēc viņa sacītā, pa to laiku, kamēr vīrietis tur strādājis, tikai viens klients ir sapratis, ka tiek apmānīts.

Vīrietis apgalvo, ka klienti ļoti reti kad saprot, ja viņi tiek apmānīti. “Man bija tikai viens klients, kas to saprata,” tā mums stāsta bijušais darbinieks. “Viņš izņēma frī kartupeļus no iepakojuma, atlocīja to sākotnējā stāvoklī un pierādīja, ka kastīte ir tikai līdz pusei pilna. Man nācās viņam iedot lielo iepakojumu ar kartupeļiem frī.”

Lasi arī: Bijusī grupas Banderas soliste ASV noasiņojusi līdz nāvei

“Viņš tur pat uz paletes izbēra visus frī kartupeļus un pēcāk iebēra tos atpakaļ. Tad kartupeļi izrādījās divas reizes mazāk. Man nācās pielikt viņam pilnu iepakojumu ar frī.”

Pēc anonīmā lietotāja vārdiem, kopš tā brīža ir pagājuši jau septiņi gadi, bet viņa acu priekšā joprojām ir tā klienta seja. Izsūdzēt grēkus nolēma ne viens vien šāds lietotājs.

“Es nespēju ciest šo viņu “paņēmienu”, tādēļ atteicos tā darīt. Mani neatlaida, taču bija klienti, kas speciāli interesējās, kurās dienās es strādāju, lai viņi varētu pirkt frī kartupeļus tikai pie manis.”

Restorānu tīkla pārstāvji noliedz šāda veida faktu. Viņi apgalvo, ka bijušo darbinieku teiktais esot meli, jo pie viņiem netiek piekopta šāda veida politika.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment