BĪSTAMI! Lūk šie gaļas produkti teju ar 100% garantiju saīsinās tavu mūžu

Schinkenplatte

Desiņas, šķiņķis, bekons un citi pārstrādātas gaļas produkti paaugstina pāragras nāves risku, tā apgalvo zinātnieki, kas izpētījuši pusmiljona Eiropiešu ēšanas paradumus.

Pētījums 13 gadu garumā sekoja līdzi cilvēkiem 10 Eiropas valstīs.

Pētījuma gaitā secināts, ka pārstrādātas gaļas produkti ir saistīti ar kardiovaskulārajām slimībām, vēzi un pāragru nāvi.

Britu Sirds slimību nodibinājums aicinājis cilvēkus izvēlēties dabīgu gaļu, kas nav apstrādāta iepakota celofānā.

Zinātnieki, kuru pētījums publicēts žurnālā BMC Medicine, apgalvo, ka sāls un ķimikālijas, kas tiek izmantotas gaļas saglabāšanai, var radīt nopietnus veselības traucējumus.

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kurus gaļas produktus nevajadzētu ēst:

COMMENTS

  • <cite class="fn">beverina</cite>

    izlasiju ka 1oo gadiga ome visu muzu eda bekonu un dzivo vel pari 100 gadiem.

  • <cite class="fn">LD</cite>

    Kur ir ir “ilgdzīvotāju-veģetāriešu un 100-gadnieku” piezīmes un labie vārdi šim pētījumam?

Leave a Comment