Brazīlietis sev injicē eļļu, lai izskatītos pēc Halka; tas nebeidzās labi!

 

Viņa dzīvē viss ritēja veiksmīgi. Viņam bija sieva, dēls un stabils darbs.

Salīdzinot ar vairums ļaudīm, varētu uzskatīt, ka viņš jau sākotnēji bija labā formā.

b8d1e937-d7ca-4fe3-b5f3-af502e247539_desktop

Pirms šis brazīlietis uzsāka savus treniņus un eļļas izmantošanu, viņš strādāja par apsargu.

Pēc sava darba pamešanas, viņš sāka apmeklēt svaru zāli, kurā fiziski sagatavotos spēkavīrus saskatīja kā savus elkus. Viņš teica, ka manījis vairākus, lielus vīrus ar milzīgām rokām, un sācis ar viņiem iepazīties. Viņš vēlējās kļūt par lielāko milzeni svaru zālē, un ap to brīdi viņa svaru zāles partneri parādīja kaut ko, kas viņam varētu palīdzēt.

Brazīlietis sāka izmantot Synthol vielu. Viņa draugi bija spēcīgi un izmantoja to arī, tādēļ viņš domāja, kāpēc gan nepamēģināt?

Šīs vielas pamatā ir eļļa, kuru var injicēt, lai muskuļi izskatītos lielāki. Attēlā zemāk ir redzama Synthol reklāma.

497b2982-e8cf-455e-ab7d-3e6a7ab758af_desktop

 

Nebija jāpaiet ilgam laikam, lai viņš pārvērstos par milzeni.

Šeit ir redzamas viņa spēka izcelsmes un gūtais rezultāts pateicoties eļļai.

c12dcd9c-565e-47e5-a0dd-6ff99d521779_desktop

Taču tas nav viss…

Viņš kļuva aizvien lielāks un lielāks.

Mēs varam redzēt viņa trapeci, muskuļus, kuri ‘’sēž’’ ap kaklu. Tie ir pārdabiskāki nekā lielākā daļa, kādus tu redzētu svaru zālē. Diezgan acīmredzami, ka šeit kaut kas nav kārtībā.

Pienāca brīdis, kad viņam sāka rasties problēmas ar fizisko stāvokli. Viņš juta tiešas sāpes savos muskuļos. Brazīlietis teica, ka viņa muskuļi kļuva cieti kā akmens un viņš pat vairs nevarēja injicēt savas rokas.

Viņš nespēja apstāties, viņš alka pēc savas kārtējās devas.

Kādā no savām intervijām brazīlietis minēja, ka, ja reizi izmantosi šo eļļu, tad noteikti, ka būs arī nākamās reizes – tā ir atkarību izraisoša.

Viņš pat ievilināja savu sievu, lai viņam palīdz injicēt grūti sasniedzamās vietas. Mierīgi apgalvoja sievai, ka viela ir pilnīgi droša, un, ka nav par ko uztraukties.

Galu galā, viņa sieva un dēls ir bijuši pārsteidzoši atbalstoši. Var pateikt, ka viņa dēls ir aizrauts, redzot šos muskuļus. Cik tad forši būtu, ja tavs tēvs ir kā Halks?

Varam arī redzēt, cik ļoti pašam Halkam patīk ģimenes uzmanība.

453e9596-c4dd-4cab-9f12-6f7b4fead5d8_desktop

Šis stāsts tomēr mainīja virzienu uz slikto pusi…

Ārsti apskatīja viņa rokas un veica smagus secinājumus.

Ārsti darīja brazīlietim zināmu, ka, iespējams, abas viņa rokas vajadzēs amputēt. – Visa rokas daļas iekšpuse un paši muskuļi bija kā akmens. Viņam nekavējoties vajadzēja apstāties. Viņš vēlējās turpināt būvēt savus muskuļus, bet bez Synthol. Viela viņa rokas burtiski iznīcināja no iekšpuses. Ja viņš neapstātos, Synthol eļļa būtu varējusi viņu nogalināt.

Sieva deva viņam izvēli, sakot , ka viņam ir jāpārtrauc šīs vielas lietošana, savādāk viņu pametīšot.

Brazīlietis pārtrauca lietot Synthol un ir stājies pret to un citām ķermenī potējošām vielām.

Pakļaudams sevi nāves briesmām vien tāpēc, ka gribēja lielākus muskuļus, viņš saka, ka tas nav tā vērts un grib darīt citiem zināmu, cik bīstama ir šādu vielu lietošana.

Viņš varbūt ir pārtraucis lietot Synthol, bet atzīst, ka lieto kādu citu steroīdu, ko sauc par “zirga hormonu” – saka, ka iegūstot visu šo ķermeņa uzbūvi un cilvēku uzmanību, ir grūti nokāpt no ierastās slavas.

avots: diply.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment