Breds Pits atzina, ka šķiršanās iemesls esot sieviete, par kuru neviens līdz šim neiedomājās!

Taču tā neesot Mariona Kotijāra, kā daudzi uzskatīja, bet gan Andželīnas labākā draudzene – baronese Arminka Hīlika. Šī dāma ir Lielbritānijas Lordu palātas locekle un viņa ļoti iespaido Džoliju. Arminka vienmēr bija līdzās viņai labdarības pasākumos, bet tad, kad Holivudas pāris devās dzīvot uz Lielbritāniju, Arminka teju pārņēma Džoliju savā varā.

3

Baronese ļoti centīgi gatavo Andželīnu politiskai karjerai, cenšoties viņai dabūt arī vietu Lordu palātā.

“Mūsu māja ir pārvērtusies par vēlēšanu štābu! Agrāk mēs visus lēmumus ar Andželīnu pieņēmām kopā, bet tagad viņa klausās tikai baronesē. Dažreiz man ir sajūta, ka esmu precējies ar politiķi, kas domā tikai par savu karjeru,” tā mums saka Pits.

Aktieris ir pārliecināts, ka gan baronese, gan vēl viena Andželīnas draudzene, Hloja Daltone, abas cenšas nostādīt viņu pret vīru. “Tā ir visīstākā raganu apvārdošana!” tā par notiekošo izsakās Breds Pits.

Aktierim tik un tā ir ļoti stipras jūtas pret Andželīnu. Viņš cer, ka pārim izdosies salīgt mieru. “Viņa ir traka, bet es tik un tā viņu mīlu,” atzinās Breds.

6

Tajā pašā laikā Andželīnai ir pilnīgi pretējs skats uz notiekošo. Pēc viņas domām, problēmas sakne meklējama tajā, ka Pits neesot labs tēvs saviem bērniem. Nesen kļuva zināms, ka aktrise iesniegusi Losandželosas policijas departamentā iesniegusi sūdzību un uzsākusi krimināllietu pret Bredu Pitu, jo viņš slikti izturoties pret bērniem.

Pēc aculiecinieku sacītā, pagāšnedēļ pārlidojuma laikā Breds neesot bijis savā ādā un visu savu naidu izgāzis uz bērniem. Viņš esot kliedzis uz bērniem un pacēlis roku pret viņiem. Andželīnai pacietības mērs bija pilns.

Katru dienu slavenā pāra attiecību šķiršanas iemesls iegūst jaunas detaļas. Interesanti, cik ilgā laikā sabiedrībā nokļūs visas šķiršanās detaļas?

Dalieties ar šo rakstu!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment