Pagatavošana:
Sieru un gurķi sarīvējam atsevišķi. No gurķa notecinām lieko šķidrumu. (ja gurķis būs pārāk slapjš, nebūs labi)
Šķiņķi sagriežam plānās strēmelītēs.
Liekam salātus traukā kārtās, katru kārtu pārklājot ar majonēzi.
1.kārta – rīvēts siers;
2.kārta – strēmelēs sagriezts šķiņķis;
3.kārta – rīvēts siers;
4.kārta – šķiņķis;
5.kārta – svaigs gurķis;
6.kārta – korejiešu burkāni.
Salātus rotājam ar zaļumiem vai olīvām.
Tas arī viss. Salāti gatavi pasniegšanai galdā!
Lasi vēl: Detektīvu hītu autors pametis šo pasauli trīs dienas pirms viņa grāmatas filmas adaptācijas iznākšanas
Izmēģini arī tu šo lielisko recepti. Tavi mājinieki un viesi būs tev pateicīgi un mielosies, pirkstiņus laizīdami! Un neaizmirsti pastāstīt par šo recepti arī draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- “Es palieku gandrīz bez vārda…”: skatītāju iecienītā TV personība Velta Puriņa atklāj savas domas par mūsdienu jaunatniby Laura Andersone
- Prinča Viljama un Keitas vecākais dēls, princis Džordžs svin 12. jubileju: zināms, kādu dāvanu vecāki sarūpējuši dēlamby Laura Andersone
- Nekad šīs lietas neiznesiet un neatdodiet prom no savas mājas: nākošā “pa pēdām” aizies laime un labklājībaby Laura Andersone