Briti dusmīgi – viesstrādnieki Lielbritānijā fabrikās sendvičus taisa ar plikām rokām!

cute-fashion-girl-Favim.com-574118_original

Milzu skandāls izcēlies Liebritānijā, jo izrādās, ka sendviču fabrikās viesstrādnieki maizes smērē un taisīta bez cimdiem ar kailām rokām.

Šie sendviči pēc tam tiek piegādāti lielveikalu ķēdēm visā valstī! Kā tas tika atklāts un kas tagad notiek Liebritānijā? Un vai Latvijā ir līdzīgi?

Šķirsti uz priekšu, ja vēlies redžet foto un uzzināt vairāk:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Patiesība ir tāda,ka sendviču firmās parasti gan tiek ļoti stingri ievērotas visas higienas normas.Rokas tiek ne tikai mazgātas N-tās reizes pirms iešanas pie konveijera,bet arī dezinficētas ar īpašu spirta šķīdumu.No galvas segas,tā saucamā “mākonīša” apakšas nedrīkst izlīst neviena matu skipsniņa.Ja kaut kas tāds noticis,strādnieks tiek atstādināts ,uz brīdi,no darba un tiek sūtīts sevi savest kārtībā.Tas pats notiek,ja strādnieks neviļus pakasa ieniezējušos vietiņu uz sejas.Viss ir ļoti strikti atrunāts.Runājot par šo rakstu teikšu; firma vienkārši nav nodrošinājusi strādniekus ar atbilstoša izmēra cimdiem(!) Darba telpā temperatūra ir tikai +4*C. Diez vai kāds no strādniekiem vēlēsies visu maiņu,un vēl ilgāk strādāt telpā ar šādu temperatūru.Parasti zem gumijas cimdiem tiek vilkti kokvilnas darba cimdiņi,lai nesaltu rokas.Tā kā,visu vainu šajā gadījumā jāuzņemas tikai firmai,nevis strādniekiem.Nav svarīgi vai tie ir iebraucēji,vai vietējie. Rokas salst visiem vienādi.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    arprac

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    ko var stresot, ntos gadus eda un nenomira, nu ieraudzija kaa un kas gatavo, tagad neediis, svists kkds

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Sendviči??? Tās ir SVIESTMAIZES mīļie cilvēki!!!! SVIESTMAIZES!!!
    Un kāda starpība- tās gatavo ar kailām rokām vai cimdiem? Cimdi neaizvieto roku mazgāšanu! Ja higēna tiek ievērota pareizi, lai strādā ar kailām rokām!

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Bet tieshi taa, ko tagad pakasiis seju ar cimdiem un mauc taalak! Takaa nesaprotu naf vispaar jaacep shaadi raksti! Un briti tak neies maizi smeereet, tas tak melnais darbs, labak benefitus sanjemt, vairaak sanaak! 😉

Leave a Comment