Būs izrāviens! 3 labākās Zodiaka zīmes, kurām Pūķis pavērs “zelta” izredzes 2024. gadā

2024. gads vairs nav aiz kalniem. Zaļais koka pūķis sola fantastisku gadu.

Strēlnieks

Viņam 2024. gads ir grūts laiks. Saturns, Jupiters un Neptūns visos iespējamos veidos neļaus zodiaka zīmei sasniegt savus mērķus. Līdz pavasarim būs jācīnās ar ilūzijām.

Bet viņam vajadzētu stingri ņemt savu dzīvi rokās un neļaut visam ritēt savu gaitu. Tad pat jaudīgu planētu trijotne nespēs kaitēt Strēlniekam. Turklāt jau no gada sākuma naudas lietas ritēs īpaši labi. Vasarā pavadiet laiku kopā ar ģimeni, lai uzvarētu zvaigznes. Un rudenī būs īsts izrāviens finanšu jomā. Bet vienmēr organizējiet jebkuru biznesu, projektu aliansē ar kādu: draugiem, radiem, kolēģiem, līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Viņam 2024. gads būs strīdīgs gads. Līdz pavasarim zodiaka zīme nevarēs uzelpot no dažādām lietām un nepatikšanām. Kļūdas sāks sabojāt garastāvokli – vainojiet par to Urānu, Jupiteru un Plutonu. Tomēr Ūdensvīram ir jāsaņemas kopā un jāatsakās no saviem plāniem. Turklāt pavasarī finansiālu zaudējumu riski ir lieli, turklāt būs arī jaunas iepazīšanās, kas svarīgas nākotnei.

Lasi vēl: Noraus džekpotu! Top 3 zodiaka zīmes, kam 2024. gada sākums nesīs ne tikai naudu

Un jau no 2024. gada otrās puses jāsākas augšupejai: izdevīgi darījumi, ienākumu pieaugums, ceļojumi un daudz kas cits. Pat vasara sola pastiprinātu aktivitāti. Rudenī ir normāls dzīves ritms. Tuvāk ziemai tas atkal sāks kūsāt.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment