5 minūtes pirms cepšanas beigām sagatavo drumstalas. Šķīvī liek 20 g mīksta sviesta, pievieno 40 g miltu, 15 g cukura, 5 g vaniļas cukura un šķipsniņu sāls.
Sasmalciniet ar rokām viendabīgā masā.
Izņemam pīrāgu no krāsns. Virsū caur sietu pārkaisa drumstalas.
Cep pīrāgu vēl 20 minūtes 180 *C.
Ļaujiet gatavajam pīrāgam pilnībā atdzist. Pēc tam pārliec uz šķīvja.
Pīrāgs ir ļoti maigs un sulīgs. Tas ir mēreni salds. Mīkla atgādina krēmu.
Lasi vēl: Pica pannā! Ātra picas recepte 10 minūtēs!
Pīrāgs ir īsts brīnums, ļoti garšīgs. Noteikti izmēģiniet to pagatavot!
Tevi noteikti interesēs
- Par rudens vētrām un dramatiskām pārmaiņām: meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar jaunākajām laika ziņāmby Laura Andersone
- Kāpēc mēs ģimenē esam atteikušies no tradīcijas rīkot plašas svinības ar galdu, kas lūst no pārpilnībasby Rinalds Zembergs
- Uz Bauskas šosejas aptur mani kārtībsargi: jautā man, kur un pie kā es strādāju, bet beigās mani aizveda uz iecirkni dēļ manas atbildesby Sandra Vīgante