5 minūtes pirms cepšanas beigām sagatavo drumstalas. Šķīvī liek 20 g mīksta sviesta, pievieno 40 g miltu, 15 g cukura, 5 g vaniļas cukura un šķipsniņu sāls.
Sasmalciniet ar rokām viendabīgā masā.
Izņemam pīrāgu no krāsns. Virsū caur sietu pārkaisa drumstalas.
Cep pīrāgu vēl 20 minūtes 180 *C.
Ļaujiet gatavajam pīrāgam pilnībā atdzist. Pēc tam pārliec uz šķīvja.
VIDEO:
Pīrāgs ir ļoti maigs un sulīgs. Tas ir mēreni salds. Mīkla atgādina krēmu.
Lasi vēl: Pica pannā! Ātra picas recepte 10 minūtēs!
Pīrāgs ir īsts brīnums, ļoti garšīgs. Noteikti izmēģiniet to pagatavot!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- 10 populāri augi, kurus pieredzējuši dārznieki brīdina iesācējiem neaudzēt
- Latvijas meteoroloģiskais centrs brīdina iedzīvotājus: ”Vēlams atlikušo brīvdienu uzturēties iekštelpās”
- Ko Latvijā nedrīkst darīt un nedrīkst likt uz daudzdzīvokļu māju balkoniem – var pienākties pat sods
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām
- Zemesvēži jeb racējcirceņi uz ilgu laiku pazudīs no jūsu dārza: dalos ar vienkāršu metodi
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)










