5 minūtes pirms cepšanas beigām sagatavo drumstalas. Šķīvī liek 20 g mīksta sviesta, pievieno 40 g miltu, 15 g cukura, 5 g vaniļas cukura un šķipsniņu sāls.
Sasmalciniet ar rokām viendabīgā masā.
Izņemam pīrāgu no krāsns. Virsū caur sietu pārkaisa drumstalas.
Cep pīrāgu vēl 20 minūtes 180 *C.
Ļaujiet gatavajam pīrāgam pilnībā atdzist. Pēc tam pārliec uz šķīvja.
VIDEO:
Pīrāgs ir ļoti maigs un sulīgs. Tas ir mēreni salds. Mīkla atgādina krēmu.
Lasi vēl: Pica pannā! Ātra picas recepte 10 minūtēs!
Pīrāgs ir īsts brīnums, ļoti garšīgs. Noteikti izmēģiniet to pagatavot!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- “Tāpēc latviešu sievietes ir redzamas no tālienes”: mēs neizskatāmies pēc eiropiešu sievietēm vairāku iemeslu dēļ
- Dzīvoklis Zviedrijā ar āķi: vispirms ievācies, tad gribas aizbēgt no tā, lai gan šādi dzīvo paši zviedri
- Kāpēc gaļa cepeškrāsnī izžūst un kā no tā izvairīties: ceļvedis sulīgam rezultātam
- Kā pasargāt galvu no aukstuma un izskatīties skaisti: galvassegas izvēle sievietēm 50+
- Ja jūsu dzimšanas datumā ir šie maģiskie skaitļi, jūs esat gluži kā sargeņģelis saviem tuvajiem
- Nekādas ziemas: meteorologi pastāstīja, kāds būs laiks līdz oktobra beigām un zināms, ka tas nebūs viegls