Cepot mīkla pārvēršas krēmā. Ābolu kūka “Neredzamā”. Labākais ābolu pīrāgs. Daudz pildījuma un maz mīklas

5 minūtes pirms cepšanas beigām sagatavo drumstalas. Šķīvī liek 20 g mīksta sviesta, pievieno 40 g miltu, 15 g cukura, 5 g vaniļas cukura un šķipsniņu sāls.

Sasmalciniet ar rokām viendabīgā masā.

Izņemam pīrāgu no krāsns. Virsū caur sietu pārkaisa drumstalas.

Cep pīrāgu vēl 20 minūtes 180 *C.

Ļaujiet gatavajam pīrāgam pilnībā atdzist. Pēc tam pārliec uz šķīvja.

Pīrāgs ir ļoti maigs un sulīgs. Tas ir mēreni salds. Mīkla atgādina krēmu.

Lasi  vēl: Pica pannā! Ātra picas recepte 10 minūtēs!

Pīrāgs ir īsts brīnums, ļoti garšīgs. Noteikti izmēģiniet to pagatavot!

Leave a Comment