VIDEO: Dināra Rudāne, skaistā dziedātāja, ir atklājusi, ka viņai ir īpašas attiecības ar 80 gadus veco miljonāru Krūmiņu

Izskatīgā dziedātāja Dināra Rudāne atklājusi, ka starp viņu un 80 gadus veco miljonāru Krūmiņu pastāv īpašas attiecības. Tomēr, kā gan to saprast?

 

Nesen Latvijā tika atzīmēta ievērojamā miljonāra Jūlija Krūmiņa 80. dzimšanas diena. Šo svarīgo notikumu godināja ar izsmalcinātu balli, uz kuru pulcējās gan mākslinieki no vietējās skatuves, gan arī starptautiski atpazīstami talanti, radot neaizmirstamu un grandiozu pasākumu.

 

Taču vēlāk Jūlijs pauda savas sajūtas par balli TV šova “Slavenības. Bez filtra” vadītājai Katrīnei Vasiļevskai. Viņš atklāja, ka, neskatoties uz ballītes izcilību, viņš tomēr nebija pilnīgi apmierināts, vērtējot to ar 7 vai 7,5 punktiem no iespējamajiem 10.

Jūlijs atzina, ka viens no nelielajiem trūkumiem bija tas, ka ballē bija plānota Maestro Raimonda Paula uzstāšanās kā viesim, bet, diemžēl, viņš nevarēja piedalīties.

 

Tomēr Jūlijam sagādāja prieks un pozitīvas emocijas par Maksima Galkina klātbūtni, kurš ne tikai bija klāt, bet arī izpriecināja klātesošos, sniedzot izpildījumu dažām populārām dziesmām, ieskaitot “Prāta Vētras”, un tas viss notika “tīrā” latviešu valodā.

Šo nesagaidīto pagriezienu pasākumā Maksims sniedza visiem klātesošajiem patīkamu pārsteigumu un piedzīvojumu.

Lasi arī: Olga Kambala tagad ir vecmāmiņa un viņa ir ļoti priecīga par šo jauno dzīves posmu: mazs bēbītis, pa kuru rūpēties!

Lasi arī: Vai jūs vēl atceraties Nikitu no seriāla “Nikita”? Lūk, kā viņa izskatās šobrīd!

Lieliskajā ballītē, ko rīkoja Jūlijs Krūmiņš, TV šova “Slavenības. Bez filtra” vadītāja Katrīne Vasiļevska bija priecīga satikt Latvijas mūzikas pasaulē ievērojamo dziedātāju Dināru Rudāni.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Tieši tad atklājās ļoti interesanta lieta, kas saistīta ar Krūmiņu!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment