VIDEO: Dināra Rudāne, skaistā dziedātāja, ir atklājusi, ka viņai ir īpašas attiecības ar 80 gadus veco miljonāru Krūmiņu

Dināra ar prieku dalījās par saviem ciešajiem un ļoti draudzīgajiem sakariem ar miljonāru Krūmiņu, atklājot, ka starp viņiem valda īpaša saikne, ko viņa raksturoja kā “viņš ir mana zirga ‘tēvs’”.

 

Šī draudzība ne tikai piešķīra ballītei siltumu un sirsnīgumu, bet arī izcēla īpašo saikni starp diviem izcilajiem personāžiem Latvijas izklaides pasaulē, padarot to par neaizmirstamu un īpašu brīdi.

 

Dināras Rudānes atklātā izteiksmē par Jūliju Krūmiņu piesaistīja uzmanību un papildināja vēl vienu aizraujošu stāstu šajā lieliskajā pasākumā, kurā satikās talanti un draudzība.

Lasi arī: Vai jūs vēl atceraties Nikitu no seriāla “Nikita”? Lūk, kā viņa izskatās šobrīd!

Lasi arī: Slikti jaunumi Latvijas “humpalu” veikalu klientiem – cilvēki ir satraukti; Kas notiks tālāk?

Dināra Rudāne ne tikai dalījās par draudzīgo saikni ar Jūliju Krūmiņu, bet arī atklāja interesantu stāstu par jaunu ieradumu, kurš radies sakarā ar slavenības ietekmi uz viņas dzīvi. Izrādot dziļu cieņu pret Krūmiņa personību, Dināra atklāja, ka sākusi smēķēt cigārus un esot iedvesmojusies tieši no Jūlija.

“Sākotnēji es viņam vienkārši atvedu cigāru – vai nu tā bija dzimšanas diena, vai nē, mēs vienmēr dalījāmies ar cigāriem. Kā jau saka, viņš man to “pielipināja”,” – atklāj Dināra, norādot uz viņu abu starpā izveidojušos īpašu tradīciju un kopīgo rituālu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Šis nelielais rituāls kļuva par simbolisku saiti starp viņiem, kas ne tikai sveicot dzimšanas dienās, bet arī ikdienas mirkļos, atspoguļo slavenību ietekmes spēku radīt patīkamus un iedarbīgus paradumus. Tas liecina par to, kā slavenību ietekme var veicināt cilvēku dzīvesveidu un radīt pozitīvu mijiedarbību, kas ir nozīmīga gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē, atverot jaunas dimensijas viņu attiecībām.

Video apskatāms Šeit

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment